ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις στην Σπάρτη – Ο φερόμενος βιαστής απειλούσε την μικρούλα με υλικό που είχε στο κινητό του

Το υλικό το είχε αποθηκεύσει ο 40χρονος στο κινητό του τηλέφωνο και ξεκλείδωσαν οι αστυνομικοί μετά τη σύλληψη του

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις στην Σπάρτη – Ο φερόμενος βιαστής απειλούσε την μικρούλα με υλικό που είχε στο κινητό του

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στην δημοσιότητα για τον εφιάλτη που ζούσε το 9χρονο κοριτσάκι αλλά και για τον τρόπο που οι αρχές έφτασαν στη σύλληψη του πατέρα της  που φέρεται να βίαζε την 9χρονη κόρη του στη Σπάρτη επί 5 συναπτά έτη, γεγονός που αποκαλύφθηκε χάρη στην επέμβαση του 11χρονου αδερφού της.

Ο 40χρονος άνδρας φέρεται να βίαζε την κόρη του για τουλάχιστον πέντε χρόνια, απειλώντας την με βίντεο και φωτογραφίες που κατέγραφε κατά τη διάρκεια των εγκλημάτων του.

Η υπόθεση ήρθε στο φως όταν το 11χρονο αγόρι επισκέφθηκε το σπίτι του πατέρα του και βρήκε ύποπτα αντικείμενα.

Το αγοράκι χθες, Πέμπτη 8/8, είχε επισκεφθεί το σπίτι του πατέρα του σε ένα χωριό λίγο πιο έξω από τη Σπάρτη.

Εκεί φέρεται να βρήκε ένα προφυλακτικό και κάποια άλλα αντικείμενα με αποτέλεσμα να ξεκινήσει επίμονες ερωτήσεις στον πατέρα του.

Τότε εκείνος απάντησε πως ήταν για κάποια φίλη του.

Ο 11χρονος όμως θορυβήθηκε με αποτέλεσμα όταν γύρισε σπίτι του και στην μητέρα του να της πει για όσα είχε δει .

Τότε η 37χρονη, φέρεται να ξεκίνησε να ρωτάει συγκεκριμένα πράγματα.

Στη συζήτηση παρούσα ήταν και η 9χρονη η οποία στο άκουσμα όλων αυτών ήρθε σε άβολη θέση , ξέσπασε σε κλάματα και τελικά αποκάλυψε στη μαμά της όσα συνέβαιναν.

Η μητέρα ακούγοντας τα όσα περιέγραψε το παιδί της, πήγε στην Αστυνομία.

Άμεσα στήθηκε επιχείρηση από το τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης κάτω από άκρα μυστικότητα προκειμένου να μην αντιληφθεί ο 40χρονος το παραμικρό και προβεί σε διαγραφή φωτογραφιών και βίντεο που σύμφωνα με τις πληροφορίες είχε στο κινητό του τηλέφωνο και αποτύπωναν τις φρικαλεότητές του.

Οι αστυνομικοί του τμήματος ασφαλείας Σπάρτης , είχαν θέσει υπό διακριτική παρακολούθηση το σπίτι του και έτσι στις 6.30 το πρωί, όταν εκείνος βγήκε από το σπίτι ,τον προσέγγισαν, τον αιφνιδίασαν και κατάφεραν να του πάρουν το κινητό του τηλέφωνο, πρωτού προλάβει να αντιδράσει.

Κατά τον έλεγχο του κινητού οι αστυνομικοί , όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές ενημέρωσης, εντόπισαν κρυμμένο φάκελο μέσα στις φωτογραφίες , χωρίς κάποια συγκεκριμένη ονομασία μέσα στον οποίο είχε αποθηκεύσει το υλικό που κατέγραφε.

Πρόκειται για 79 φωτογραφίες και δύο βίντεο με την ανήλικη κόρη του κατά την διάρκεια των αρρωστημένων πράξεων του.

Το παιδί αναμένεται να εξεταστεί από παιδοψυχολόγο και ιατροδικαστή ενώ τόσο το κινητό του όσο και 2 παιχνιδομηχανές, έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για περαιτέρω εργαστηριακή εξέταση.

Ο δράστης κατηγορείται για βιασμό, κατάχρηση ανηλίκων και πορνογραφία ανηλίκων, ενώ η ανήλικη κόρη του αναμένεται να εξεταστεί από ειδικούς παιδοψυχολόγους και ιατροδικαστές. 

«Μην πεις τίποτα, γιατί θα βάλουν τον μπαμπά φυλακή, μας ζηλεύουν» είναι μία από τις φράσεις που φέρεται να έλεγε ο 40χρονος, ιδιωτικός υπάλληλος που συνελήφθη καθώς φέρεται να βίαζε για τουλάχιστον 5 χρόνια την 9χρονη, σήμερα, κόρη του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ίδιος, αν και μετά τη σύλληψη του φέρεται να ήταν ψυχρός και ασυγκίνητος βγάζοντας ακόμα και μία επιθετικότητα στο βλέμμα του, πλέον όπως αναφέρουν πηγές, αλλάζει σιγά σιγά στάση, συνειδητοποιώντας ότι βρίσκεται στα κρατητήρια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.