ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Σοβαρά επεισόδια έξω από την Τούμπα πριν το ΠΑΟΚ – Σάμροκ Ρόβερς

Η αστυνομία προχώρησε σε πέντε προσαγωγές

Σοβαρά επεισόδια έξω από την Τούμπα πριν το ΠΑΟΚ – Σάμροκ Ρόβερς

Σοβαρά επεισόδια καταγράφηκαν έξω από το γήπεδο της Τούμπας, μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και δυνάμεις των ΜΑΤ λίγη ώρα πριν τη σέντρα της αναμέτρησης με τη Σάμροκ Ρόβερς.

Όλα ξεκίνησαν όταν οπαδοί του ΠΑΟΚ προσπάθησαν να μπουν στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο!

Τότε υπήρξε απάντηση από τους άνδρες των ΜΑΤ, οι οποίοι τους απωθήσουν κάνοντας χρήση χειροβομβίδων κρότου λάμψης και δακρυγόνων. Η αστυνομία προχώρησε σε πέντε προσαγωγές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε δεύτερο χρόνο, οπαδοί πέταξαν μπουκάλια σε διμοιρία των ΜΑΤ με τους αστυνομικούς να προχωρούν σε δύο ακόμα προσαγωγές και μία σύλληψη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.