ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κατάλυση της έννομης τάξης από τους Ρομά: Έβαλαν φωτιά σε λεωφορείο στο Μενίδι – Ρίχνουν βόμβες, πυροβολούν στην Θεσσαλονίκη

Χαοτικές καταστάσεις προκαλεί η αδυναμία της κυβέρνησης να αποτρέψει την καταστροφική μανία τους

Κατάλυση της έννομης τάξης από τους Ρομά: Έβαλαν φωτιά σε λεωφορείο στο Μενίδι – Ρίχνουν βόμβες, πυροβολούν στην Θεσσαλονίκη

(Ανανέωση αρχικού κειμένου 22:15): Αδύναμη να αντιμετωπίσει μερικές εκατοντάδες Ρομά η κυβέρνηση δείχνει αμήχανη μπροστά στο νέο κύμα ταραχών στην Δυτική Αττική, όπου αποκλείονται δρόμοι, στήνονται οδοφράγματα, ακούγονται εκρήξεις και πυροβολισμοί με αφορμή το τραυματισμό του 16χρονου από πυρά αστυνομικών κατά τη διάρκεια καταδίωξης στην Θεσσαλονίκη.

Το ζήτημα είναι ότι πλέον η κατάσταση δείχνει να ξεφεύγει καθώς κινούνται σε καταστροφές και ζημιές επί παντός αντικειμένου και την αστυνομία να τηρεί… επιφυλακτική στάση.

Λίγο μετά τις 10 το βράδυ, ομάδα νεαρών Ρομά επιτέθηκε και πυρπόλησε λεωφορείο του ΟΑΣΑ στη συμβολή της λεωφόρου Φυλής με την οδό Ιουστινιανού, στα Άνω Λιόσια, με αποτέλεσμα να προκληθεί πανικός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι νεαροί προπηλάκισαν και τον οδηγό ενώ στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής οι οποίες δυσκολεύτηκαν να προσεγγίσουν το σημείο καθώς Ρομά είχαν ανάψει φωτιές σε κάδους και είχαν στήσει οδοφράγματα.

Οι εικόνες από το βίντεο είναι χαρακτηριστικές και οι εκρήξεις που ακολούθησαν το φλεγόμενο λεωφορείο δείχνουν την κατάσταση “ανταρσίας” που επικράτησε.

Στον Ασπρόπυργο, διέρρηξαν κατάστημα με ελαστικά, στη λεωφόρο ΝΑΤΟ 120. Κατόπιν, του έβαλαν φωτιά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Νωρίτερα Ρομά έβαλαν φωτιές κοντά στις γραμμές του Προαστιακού, με αποτέλεσμα να διακοπούν για λίγη ώρα τα δρομολόγια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.