ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

Σοβαρό τροχαίο με εγκατάλειψη στην Παραλιακή – Σε σοβαρή κατάσταση δύο νέοι

Η οικογένειά των νέων απευθύνει έκκληση προς όλους όσους γνωρίζουν κάτι να επικοινωνήσουν με το Α’ Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής

Σοβαρό τροχαίο με εγκατάλειψη στην Παραλιακή – Σε σοβαρή κατάσταση δύο νέοι

Σοβαρό τροχαίο με εγκατάλειψη δύο νέων ανθρώπων σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης στην Παραλιακή στο ύψος του Ασκληπιείου Βούλας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τραυματίες διακομίσθηκαν και νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο του Ευαγγελισμού. Πρόκειται για δύο νέους, έναν πεζό και έναν οδηγό δικύκλου οι οποίο παρασύρθηκαν από μεγάλο όχημα, ο οδηγός του οποίου μετά το ατύχημα τράπηκε σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Η οικογένειά των νέων απευθύνει έκκληση προς όλους όσους γνωρίζουν κάτι να επικοινωνήσουν με το Α’ Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής.

Η ανακοίνωση της οικογένειας:

«ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΚΚΛΗΣΗ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΠΑΡΑΣΥΡΣΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΔΥΟ ΝΕΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ,ΣΕ ΔΙΑΒΑΣΗ. ΣΗΜΕΡΑ 12 ΙΟΥΝΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 7:30-8:00 ΤΟ ΠΡΩΙ. Ο ΕΝΑΣ ΝΕΑΡΟΣ ΕΤΩΝ 25 ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΙΝΕ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΤΟΥ ΜΕ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΕΖΟΣ ,ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΗ,ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΦΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΝΤΑΛΙΚΑ Ή ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ. ΟΙ ΔΥΟ ΝΕΑΡΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΣΕ ΕΜΑΣ( ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ) Η ΣΤΟ Α’ ΤΜΗΜΑ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.