ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Σπάρτη: Καραμπόλα με πέντε αυτοκίνητα – 70χρονη χτύπησε προπορευόμενο όχημα

Η οδηγός, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, πιθανόν πανικοβλήθηκε και έβαλε όπισθεν πατώντας τέρμα το γκάζι

Σπάρτη: Καραμπόλα με πέντε αυτοκίνητα – 70χρονη χτύπησε προπορευόμενο όχημα

Μια καραμπόλα με πέντε εμπλεκόμενα οχήματα κινητοποίησε τις αστυνομικές δυνάμεις της πόλης στη Σπάρτη το απόγευμα της Πέμπτης, 12 Σεπτεμβρίου 2024.

Πιο συγκεκριμένα, το περιστατικό σημειώθηκε ακριβώς έξω από το κτήριο του Εργατικού Κέντρου Σπάρτης στην οδό Αγίου Νίκωνος.

Σύμφωνα με το apela.gr, η οδηγός του κόκκινου οχήματος, περίπου 70 ετών, στη διασταύρωση των οδών Αγίου Νίκωνος και Διοσκούρων, έπεσε πάνω σε ένα προπορευόμενο ασημί όχημα που οδηγούσε ένας Άγγλος τουρίστας, το οποίο με τη σειρά του έπεσε επάνω σε πινακίδα του ΚΟΚ.

Η οδηγός, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, πιθανόν πανικοβλήθηκε και έβαλε όπισθεν πατώντας τέρμα το γκάζι, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με ένα σταθμευμένο άσπρο αγροτικό όχημα, το οποίο από τη δύναμη της σύγκρουσης εκσφενδονίστηκε πάνω σε ένα άλλο σταθμευμένο όχημα, το οποίο με τη σειρά του χτύπησε το πίσω όχημα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες διερευνούν τα αίτια του ατυχήματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.