Συνελήφθησαν ανήλικοι συμμορία Ρομά που λήστευαν εταιρείες και πολίτες στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας με ορμητήριο το Μενίδι.

Τρεις από τους ανήλικους, ηλικίας 13, 14 και 15 ετών, συνελήφθησαν το μεσημέρι της Δευτέρας, ενώ στη σπείρα ανήκει και ένας 15χρονος που είναι ήδη κρατούμενος.

Η «άγουρη» σπείρα χτυπούσε από τον περασμένο Δεκέμβριο προτιμώντας απογευματινές και βραδινές ώρες βάζοντας στο στόχαστρο επιχειρήσεις και πολίτες πέριξ της λεωφόρου Κηφισού.

Σε μια περίπτωση διέρρηξαν εταιρεία, σπάζοντας την κεντρική είσοδο, όπου αφαίρεσαν πάνω από 35.000 ευρώ ενώ σε μια άλλη εκμεταλλευόμενοι την κυκλοφοριακή συμφόρηση, προσέγγισαν ακινητοποιημένο ταξί με τέσσερις εξ αυτών να ανοίγουν τις πόρτες του οχήματος για να αφαιρέσουν ένα κινητό τηλέφωνο.