ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. η κοκκινομάλλα λογίστρια που είχε καταδικαστεί για υπεξαίρεση 880.000 ευρώ και διέφευγε για 10 χρόνια

Αστυνομικοί τη συνέλαβαν στο Θησείο

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. η κοκκινομάλλα λογίστρια που είχε καταδικαστεί για υπεξαίρεση 880.000 ευρώ και διέφευγε για 10 χρόνια

Χειροπέδες στην κοκκινομάλλα λογίστρια που άρπαξε 880.000 ευρώ από δύο μεγάλες εταιρείες στις οποίες εργαζόταν, μέσω ebanking κατάφεραν να περάσουν αστυνομικοί του τμήματος Αναζητήσεων της Ασφάλειας Αττικής, μετά από 10 χρόνια που την αναζητούσαν.

Η γυναίκα, ηλικίας 59 ετών, καταδικάστηκε από το 2010, καθώς είχε κριθεί ένοχη για υπεξαίρεση και της είχε επιβληθεί κάθειρξη δέκα ετών. Όμως, κατάφερε να διαφύγει, αλλάζοντας συνεχώς σπίτια και ξεγλιστρώντας από τις διωκτικές αρχές. Τα προηγούμενα χρόνια άλλαζε συνεχώς σπίτια και έβαφε τα μαλλιά της για καμουφλάζ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο, οι αρχές την εντόπισαν χθες το πρωί (14 Ιουλίου) στην περιοχή του Θησείου και συγκεκριμένα στον πεζόδρομο της Αποστόλου Παύλου και της πέρασαν χειροπέδες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.