ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Κ.Καραμανλής και Α.Σαμαράς μιλάνε», λέει. Και;

Στις 29 οι προσαγωγές της αστυνομίας γιατί δεν ήθελαν την παρέλαση των ΛΟΑΤΚΙ+ στην οποία συμμετείχαν και Τσούνης, Μπουρλά και Πατέλης

Υπήρχε απαγόρευση για συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας

Στις 29 οι προσαγωγές της αστυνομίας γιατί δεν ήθελαν την παρέλαση των ΛΟΑΤΚΙ+ στην οποία συμμετείχαν και Τσούνης, Μπουρλά και Πατέλης

Σε 29 προσαγωγές ατόμων προχώρησε χθες η αστυνομία, στο πλαίσιο της παρέλασης του Europride 2024, που διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη γιατί ήθελαν να διαδηλώσουν κατά της «παρέλασης υπερηφάνειας» των ΛΟΑΤΚΙ+.

Με απόφαση της Ελληνικής Αστυνομίας υπήρχε απαγόρευση για συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας ενάντια στο EuroPride.

Υπενθυμίζουμε πως χθες πραγματοποιήθηκε «παρέλαση υπερηφάνειας» στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Κρατώντας πολύχρωμες σημαίες της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας και με κεντρικό σύνθημα «Επιμονή – Πρόοδος – Ευημερία», ξεκίνησαν πορεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, με αφετηρία τη ΧΑΝΘ και αναμενόμενη κατάληξη στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Μεταξύ των συμμετεχόντων  στη μεγάλη, πολύχρωμη παρέλαση ήταν και τρία γνωστά ονόματα.

Ο Αλέξης Πατέλης, οικονομικός σύμβουλος του Έλληνα πρωθυπουργού, ο Τζορτζ Τσούνης, πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα αλλά και ο Άλμπερτ Μπουρλά, ο Θεσσαλονικιός επικεφαλής της Pfizer, βρέθηκαν στην παρέλαση που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της πόλης.

Ο κ. Πατέλης μάλιστα δημοσίευσε φωτογραφία στον λογαριασμό του στο Twitter, συνοδεύοντας την ανάρτηση με την πολύχρωμη σημαία, σύμβολο της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.