ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Στον εισαγγελέα η Αλβανίδα που συνελήφθη για τη δολοφονία της ηλικιωμένης στα Καμένα Βούρλα

Η προσαγωγή έγινε στην Εύβοια, όπου η γυναίκα εργαζόταν για άλλη ηλικιωμένη

Στον εισαγγελέα η Αλβανίδα που συνελήφθη για τη δολοφονία της ηλικιωμένης στα Καμένα Βούρλα

Στον εισαγγελέα μεταφέρθηκε η Αλβανίδα που συνελήφθη για τη δολοφονία της ηλικιωμένης στα Καμένα Βούρλα, έπειτα από σχετικό ένταλμα σύλληψης.

Πρόκειται για μια γυναίκα από την Αλβανία η οποία φέρεται να άνηκε στο στενό περιβάλλον της 84χρονης η οποία δολοφονήθηκε στις 12 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η κάμερα εντόπισε τη γυναίκα αλβανικής καταγωγής να μπαίνει στην πολυκατοικία σε χρόνο που συνάδει με την ώρα κατά την οποία εκτιμάται από τις Αρχές ότι δολοφονήθηκε η ηλικιωμένη. Μάλιστα, κατά την ανάκρισή της φέρεται να υπέπεσε σε κάποιες αντιφάσεις σε σχέση με το πότε μπήκε στην πολυκατοικία τη μοιραία ημέρα.

Νωρίτερα έγινε γνωστό πως προσήχθη και εξεταζόταν ως κύρια ύποπτη από τους αστυνομικούς η γυναίκα από την Αλβανία η οποία γνώριζε ότι στο σπίτι υπήρχαν χρήματα.

Η προσαγωγή έγινε στην Εύβοια, όπου η γυναίκα εργαζόταν για άλλη ηλικιωμένη. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες εκτός από τη γυναίκα προσήχθη και ο σύζυγός της.

Το χρονικό

Οι αρχές ειδοποιήθηκαν στις 12 Οκρωβρίου από τον ξάδερφο της ηλικιωμένης καθώς εκείνη δεν είχε δώσει σημεία ζωής για παραπάνω από ένα 24ωρο. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι, διαπίστωσαν ότι εσωτερικά είχε τοποθετηθεί κλειδί στην κλειδαριά, αλλά η πόρτα δεν ήταν ασφαλισμένη, ενώ δεν υπήρχαν και ίχνη παραβίασης.

Σε κοντινή απόσταση από την πόρτα βρέθηκε πεσμένη η 84χρονη και κοντά της υπάρχαν κηλίδες αίματος, αλλά και αποτυπώματα από παπούτσια. Ωστόσο, όπως διαπιστώθηκε δεν υπήρχαν ίχνη πάλης.

Άμεσα ειδοποιήθηκαν και μετέβησαν στο σπίτι, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, καθώς και ο Ιατροδικαστής Λαμίας.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η 84χρονη έφερε ένα τραύμα στην πλάτη από αιχμηρό αντικείμενο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.