ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Κ.Καραμανλής και Α.Σαμαράς μιλάνε», λέει. Και;

Στον εισαγγελέα οδηγείται ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ που ξυλοκόπησε την 30χρονη σύντροφό του

Της έστειλε απειλητικά μηνύματα μετά το επεισόδιο

Στον εισαγγελέα οδηγείται ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ που ξυλοκόπησε την 30χρονη σύντροφό του

Στον εισαγγελέα, αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα Τετάρτη (26/6) ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ που ξυλοκόπησε την 30χρονη σύντροφο και συνάδελφό του.

Η δημοσιογράφος που εργάζεται με σύμβαση στην ΕΡΤ, μετέβη την Τετάρτη (25/6) το μεσημέρι στο ΑΤ Ομονοίας, εμφανώς χτυπημένη, για να καταγγείλει τον κακοποιητή της, κρατώντας βεβαίωση από το νοσοκομείο ΚΑΤ, η οποία έγραφε ότι έχει υποστεί κάταγμα στο πρόσωπο.

Λίγες ώρες αργότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν στον Πειραιά τον δράστη και του πέρασαν χειροπέδες. Η 30χρονη αναμένεται να εξεταστεί από ιατροδικαστή, ενώ ο κατηγορούμενος, θα οδηγηθεί σήμερα ενώπιον του Εισαγγελέα, για να του ασκηθούν διώξεις.

Το περιστατικό έγινε τα ξημερώματα της Δευτέρας (24/6), ενώ ο δημοσιογράφος, ακόμη και μετά το επεισόδιο συνέχισε να ενοχλεί τη νεαρή δημοσιογράφο, τηλεφωνώντας και στέλνοντας απειλητικά μηνύματα.

Ο δημοσιογράφος είχε επιτεθεί ξανά στην κοπέλα και στο παρελθόν, ενώ μετά το πρόσφατα συμβάν, η 30χρονη τον έδιωξε από το σπίτι.

Ο συλληφθείς δημοσιογράφος έχει δύο παιδιά και βρίσκεται σε διάσταση με τη σύζυγό του. Πέρασε τη νύχτα στο κελί των κρατητηρίων και νωρίς σήμερα το πρωί θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Σε παύση ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ

Η ΕΡΤ ανακοίνωσε χθες πως έθεσε σε παύση τη σύμβαση του φερόμενου ως δράστη, μέχρι να διαλευκανθεί η υπόθεση και αποφανθεί η δικαιοσύνη.

Με ανακοίνωσή της η δημόσια ραδιοτηλεόραση ανέφερε ότι μόλις ενημερώθηκε για το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας συμβασιούχου εργαζόμενου της, έθεσε σε παύση τη σύμβασή του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η ΕΡΤ αμέσως μόλις ενημερώθηκε για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας συμβασιούχου εργαζόμενου της ΕΡΤ εις βάρος της συντρόφου του, επίσης συμβασιούχου εργαζομένης στην εταιρεία, έθεσε σε παύση τη σύμβαση του φερόμενου ως δράστη έως ότου διαλευκανθεί η υπόθεση και αποφανθεί η δικαιοσύνη», αναφέρει η ανακοίνωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.