ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Στους 35.000 οι λαθρομετανάστες που αποβιβάστηκαν στις ελληνικές ακτές από τις αρχές του έτους

Με πάνω 50.000 μουσουλμάνους αλλοδαπούς θα κλείσει το 2024

Στους 35.000 οι λαθρομετανάστες που αποβιβάστηκαν στις ελληνικές ακτές  από τις αρχές του έτους

Τραγικοί είναι οι αριθμοί από το «μέτωπο» του «μεταναστευτικού» σε ότι αφορά τη Ελλάδα. Σύμφωνα με τα στοιχεία της FRONTEX έως και στις αρχές Σεπτεμβρίου είχαν μπει παράνομα στη χώρα 35.000 αλλοδαποί η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων μουσουλμάνοι.

Ο αριθμός αυτός αφορά μόνο τις καταγεγραμμένες εισόδους δηλαδή όσους εντόπισαν και μετέφεραν στην Ελλάδα οι λιμενικές αρχές, ή μπήκαν από τον Έβρο δηλώνοντας την παρουσία τους και όχι τις συνολικές εισόδους  οι οποίες είναι δύσκολο να εκτιμηθούν.

Το 2024 θα κλείσει με πάνω 50.000 καταγεγραμμένους αλλοδαπούς, σε μια χώρα που σβήνει στην κυριολεξία δημογραφικά όταν το 2023 είχαμε μόνο 72.244 γεννήσεις, δηλαδή τις λιγότερες στην ιστορία της νεώτερης Ελλάδας!

Με άλλα λόγια κάθε γεννιούνται κάθε χρόνο 70.000 Έλληνες ενώ στη χώρα μπαίνουν τουλάχιστον 50.000 αλλοδαποί.

Στο Αιγαίο η αποτροπή της μετανάστευσης απλά δεν υπάρχει.

Όποιος αποφασίζει ότι θέλει να έρθει στην Ελλάδα απλώς επιβαίνει σε σκάφος και στη συνέχεια ειδοποιεί στον αριθμό 112 για την παραλαβή του από το λιμενικό σώμα, το οποίο αγωνίζεται με τα λίγα  μέσα που διαθέτει να εξυπηρετεί την κίνηση.

Τα Δελτία Τύπου του λιμενικού καθημερινά με μεταφορές και συνοδεία αλλοδαπών αλλά δεν χρειάζεται καν αναφορά σε αυτά, καθώς όλα είναι σχεδόν αντιγραφή του προηγούμενου με το μόνο που αλλάζει να είναι οι αριθμοί όσων μεταφέρθηκαν.

Η κυβέρνηση κυριολεκτικά δεν ασχολείται με το θέμα με τον σταδιακό αφελληνισμό της χώρας, επιδεικνύοντας την παγερή αδιαφορία της γνωρίζοντας πολύ καλά πως δεν θα υπάρξουν αντιδράσεις από τους Έλληνες και το εκμεταλλεύεται όπως μπορεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.