ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Συγκλονίζει ο ηθοποιός Liam Ireland που είχε πέσει θύμα του παιδοβιαστή Νίκου Σειραγάκη

Για εκείνον ο Σειραγάκης ήταν σαν πατέρας, μιας και ο ίδιος δεν είχε και έτσι εκμεταλλευόταν το ανήλικο αγόρι

Συγκλονίζει ο ηθοποιός Liam Ireland που είχε πέσει θύμα του παιδοβιαστή Νίκου Σειραγάκη

Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η αποφυλάκιση του παιδοβιαστή Νίκου Σειραγάκη, ο οποίος είχε καταδικαστεί για κακοποιήσεις 36 ανηλίκων στην Κρήτη.

Ανάμεσα στα θύματα του βιαστή, ήταν και ο ενήλικος πια ηθοποιός, Liam Ireland, ο οποίος πρωταγωνίστησε σε πολλή γνωστή σειρά που προβάλλεται στην τηλεόραση.

Η δική του εξομολόγηση γυρίζει πίσω τον χρόνο σχεδόν δύο δεκαετίες, τότε που ο ίδιος έπαιζε μπάσκετ στην Κρήτη και είχε προπονητή τον άντρα που λίγο αργότερα έμελλε να καταδικαστεί για κακοποιήσεις 36 ανήλικων παιδιών.

Μέσα από τον ίδιο περιγράφεται και ο εφιάλτης όλων εκείνων των παιδιών που είχαν πέσει θύματα του αδίστακτου προπονητή, ο οποίος είχε καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των παιδιών και τους είχε κάνει να πιστέψουν πώς όσα συνέβαιναν ήταν φυσιολογικά.

«Από την ηλικία των 10 ετών, με 13, πέρασα sexual abuse από τον προπονητή μου. Όταν τον έπιασαν, λέγαμε γιατί κάνουν τόσο κακό, σε έναν τόσο καλό άνθρωπο. Ήμασταν τόσο διεστραμμένοι», είπε αρχικά ο νεαρός ηθοποιός.

Για εκείνον ο Σειραγάκης ήταν σαν πατέρας, μιας και ο ίδιος δεν είχε και έτσι εκμεταλλευόταν το ανήλικο αγόρι.

 «Δεν είχα πατέρα και έψαχνα ένα father figure όπου μπορούσα να βρω και όταν πήγα στη συγκεκριμένη ομάδα ήταν αυτός ο προπονητής εκεί», εξομολογήθηκε ο Liam Ireland.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.