ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου είναι το νέο "Oruc Reis" για όποιον δεν το έχει καταλάβει...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων: «Να σταματήσει η αναπαραγωγή του βίντεο που δείχνει τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης»

«Ποιος θα ήθελε να βλέπει το παιδί του να γίνεται το θέμα του κεντρικού δελτίου;»

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων: «Να σταματήσει η αναπαραγωγή του βίντεο που δείχνει τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης»

Το Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του δήμου Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης ζητά να σταματήσει η αναπαραγωγή του βίντεο που δείχνει τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα.

Παράλληλα, σε ανακοίνωση που εξέδωσε τονίζει ότι «η βία σε αυτό το επίπεδο μεταξύ ανηλίκων ισοδυναμεί με ψυχικό και ψυχολογικό βιασμό άμεσα του θύματος αλλά και έμμεσα του ανήλικου θύτη».

Το Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του δήμου Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης εξέδωσε σχετική ανακοίνωση στην οποία τονίζεται: «Αυτή τη στιγμή, οικογένειες βρίσκονται υπό διάλυση, τα ψυχικά τραύματα των παιδιών είναι νωπά και η κοινωνία ανάστατη από τα συνεχόμενα περιστατικά βίας μεταξύ των παιδιών μας.

Αναρωτιέμαι σε τι ακριβώς συμβάλλει η αναπαραγωγή του “βιασμού” της κοπέλας από τα ΜΜΕ;».

«Ποιος θα ήθελε να βλέπει το παιδί του να γίνεται το θέμα του κεντρικού δελτίου; Πώς παραδειγματίζει τους συμμαθητές της κοπέλας αλλά και τους ανήλικους μαθητές σε όλη την Ελλάδας Και αν όλα καλά και όλα ωραία στο “παγκόσμιο χωρίο” οι εμπνευστές αυτής της ιδέας, του να ανέβει το υλικό, έχουν αναρωτηθεί ότι αύριο μπορεί να είναι το δικό τους παιδί;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σας παρακαλούμε πολύ να ενεργήσετε ώστε να σταματήσει η αναπαραγωγή του υλικού άμεσα καθώς και άλλων παρόμοιων περιστατικών διότι καθόλου δεν συμβάλει στην αποτροπή της βίας. Τουναντίον, την αναπαράγει, την γιγαντώνει και δυστυχώς, την ωραιοποιεί» γράφει ακόμη η σχετική ανακοίνωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.