ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Σύμη: «Μας έχει συγκλονίσει ο χαμός του» λέει η σύζυγός του Μάικλ Μόσλεϊ

Ο 67χρονος εντοπίστηκε νεκρός σε βραχώδη περιοχή και σε απόσταση περίπου 10 μέτρων από τη θάλασσα

Σύμη: «Μας έχει συγκλονίσει ο χαμός του» λέει η σύζυγός του Μάικλ Μόσλεϊ

Συντετριμμένη παραμένει η σύζυγος του Βρετανού παρουσιαστή Μάικλ Μόσλεϊ μετά την ανεύρεση της σορού του στη Σύμη. 

«Μας έχει συγκλονίσει ο χαμός του Μάικλ, του υπέροχου, αστείου, ευγενικού και λαμπρού συζύγου μου», ανέφερε η Δρ Κλερ Μπέιλι Μόσλεϊ σε δήλωσή της, σύμφωνα με το BBC.

Παράλληλα, τόνισε ότι ο σύζυγός της πήρε λάθος δρόμο και κατέρρευσε. Ο 67χρονος εξαφανίστηκε την Τετάρτη, αφού ξεκίνησε για περίπατο από την παραλία του Αγίου Νικολάου.

Το πτώμα του βρέθηκε σε μια πλαγιά κοντά στο beach bar της Αγίας Μαρίνας τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής (9/6). Η ίδια ανέφερε σε δήλωσή της: «Η οικογένειά μου και εγώ βρήκαμε μεγάλη παρηγοριά από την αγάπη ανθρώπων απ’ όλο τον κόσμο. Είναι ξεκάθαρο ότι ο Μάικλ σήμαινε πάρα πολλά για τόσους πολλούς από εσάς. Μας παρηγορεί το γεγονός ότι παραλίγο να τα καταφέρει».

Δέκα μέτρα από τη θάλασσα βρέθηκε η σορός του

Ο 67χρονος εντοπίστηκε νεκρός σε βραχώδη περιοχή και σε απόσταση περίπου 10 μέτρων από τη θάλασσα, στην παραλία Αγίας Μαρίνας, όπως φαίνεται και στην παρακάτω φωτογραφία. Δίπλα του βρέθηκε η ομπρέλα που κρατούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε, ενώ στο χέρι του φορούσε ένα ψηφιακό ρολόι.

Επιπλέον, ο Μόσλεϊ ήταν ανάσκελα, με το αριστερό χέρι στο στήθος.

Φωτογραφία: Το σημείο που βρέθηκε η σορός του Μάικλ Μόσλεϊ

Σε πρώτη φάση, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιατροδικαστής φαίνεται να αποκλείει την εγκληματική ενέργεια, καθώς δεν εντοπίζει χτυπήματα. Είναι προχωρημένη η σήψη, δεν μπορεί έτσι να διαπιστώσει αιτία θανάτου μακροσκοπικά, ούτε αν ο Μόσλεϊ έπεσε από τα βράχια. Τα επίσημα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής, που θα γίνει στη Ρόδο, αναμένονται τη Δευτέρα.

Ο δήμαρχος της Σύμης, Λευτέρης Παπακαλοδούκας, είχε μπει σε βάρκες μαζί με δημοσιογράφους, για να τους δείξει τα επικίνδυνα σημεία. Εκεί, οι κάμερες των κινητών εντόπισαν τη σορό του 67χρονου παρουσιαστή, καθώς τραβούσαν βίντεο και πλάνα από την περιοχή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με περιγραφές, η σορός του άτυχου Βρετανού παρουσιαστή δεν ήταν ορατή με γυμνό μάτι, αλλά την «έπιασαν» οι κάμερες των κινητών τηλεφώνων, που κατέγραφαν τα πλάνα και χρειάστηκε να «ζουμάρουν» στο σημείο. Άμεσα κλήθηκε στο σημείο το Λιμενικό, για να σφραγίσει τον χώρο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.