ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Σύμη: Με τραύμα στο κεφάλι βρέθηκε ο παρουσιαστής του BBC Μάικλ Μόσλεϊ

Τι δήλωσε ο αντιδήμαρχος του νησιού Νικήτας Γρύλλης

Σύμη: Με τραύμα στο κεφάλι βρέθηκε ο παρουσιαστής του BBC Μάικλ Μόσλεϊ

Με ένα τραύμα στο κεφάλι εντοπίστηκε η σορός του Βρετανού παρουσιαστή του BBC, Μάικλ Μόσλεϊ, στη Σύμη.

Αυτό μπορεί να οφείλεται στην πτώση, καθώς το σώμα του είχε πέσει στην ευθεία, ενώ δεν φαινόταν να έχει κάποιο άλλο τραύμα.

Ο αντιδήμαρχος της Σύμης Νικήτας Γρύλλης μίλησε νωρίτερα σήμερα σε τηλεοπτικό σταθμό για τις έρευνες εντοπισμού του Μάικλ Μόσλεϊ.

«Πριν 15 λεπτά ανευρέθη η σορός. Τα χαρακτηριστικά και τα ρούχα δείχνουν ότι είναι αυτός. Στο σημείο έχουν μεταβεί δυνάμεις του Λιμενικού και της Αστυνομίας.

Έχουν φτάσει στο σημείο και τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, το BBC. Έχει περάσει όλο το δύσβατο σημείο και έχει βρεθεί η σορός του σε ίσιο δρόμο. Βρέθηκε με τα ρούχα του το ρολόι του, όπως ήταν», είπε αρχικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είναι έξω από την περίφραξη του χώρου της Αγίας Μαρίνας. Είναι αρμόδιες υπηρεσίες στο σημείο, θα κάνουν αυτοψία και θα ακολουθήσει νεκροψία. Κάναμε υπέρβαση για να τον εντοπίσουμε τόσες μέρες; και σήμερα είχαμε αυτό το δυσάρεστο γεγονός», συμπλήρωσε ο κ. Γρύλλης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.