ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Συνελήφθη 37χρονος αλλοδαπός στη Βούλα – Χτύπησε και σκότωσε μια αδέσποτη γάτα

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα

Συνελήφθη 37χρονος αλλοδαπός στη Βούλα – Χτύπησε και σκότωσε μια αδέσποτη γάτα

Ένας 37χρονος αλλοδαπός συνελήφθη το μεσημέρι του Σαββάτου (20/7) για παράβαση της νομοθεσίας περί ζώων και απείθεια.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία ο κατηγορούμενος το πρωί του Σαββάτου στην περιοχή της Βούλας, με χρήση σιδερένιου λοστού χτύπησε και θανάτωσε αδέσποτη γάτα, που βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού του.

Μετά από καταγγελία του συμβάντος, αστυνομικοί μετέβησαν άμεσα και εντόπισαν τον 37χρονο, ο οποίος αντιστάθηκε κατά τη σύλληψή του, ενώ πραγματοποιήθηκε συλλογή πειστηρίων (σιδερένιος λοστός) που πιστοποίησαν την εγκληματική του πράξη.

Επιπλέον, σε βάρος του 37χρονου, επιβλήθηκε το διοικητικό πρόστιμο των 30.000 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ το θανατωμένο ζώο που περισυλλέχθηκε από τους αστυνομικούς απεστάλη για νεκροψία- νεκροτομή στην αρμόδια Υπηρεσία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.