ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΝΔ-ΠΑΣΟΚ «δανεικά κι αγύριστα» κι ο ΣΥΡΙΖΑ «τα παίρνει» από τους βουλευτές του! Ωραία χώρα!

Συνελήφθη 48χρονος για τηλεφωνικές απάτες σε Έδεσσα και Φλώρινα

Από μία ηλικιωμένη απέσπασε 1.300 ευρώ αλλά έπεσε και σε «ψυλλιασμένους» που ειδοποίησαν τις αρχές

Συνελήφθη 48χρονος για τηλεφωνικές απάτες σε Έδεσσα και Φλώρινα

Oι αστυνομικές αρχές εξιχνίασαν τρεις περιπτώσεις τηλεφωνικής απάτης σε βάρος ανυποψίαστων πολιτών, οι οποίες διαπράχθηκαν μέσα σε 48 ώρες σε Έδεσσα και Φλώρινα, και συνέλαβαν έναν 48χρονο αλλοδαπό, ενώ στο πλαίσιο των ερευνών αναζητείται μια γυναίκα συνεργός του.

Χθες το μεσημέρι άγνωστα άτομα τηλεφώνησαν σε δυο άτομα σε περιοχή της Φλώρινας και ανέφεραν ψευδώς σε αυτούς ότι συγγενικό τους πρόσωπο είχε υποστεί σοβαρό τραυματισμό και έχρηζε άμεσα χειρουργικής επέμβασης, για την οποία απαιτούνταν χρηματικό ποσό.

Οι πολίτες εμφανίστηκαν «ψυλλιασμένοι», δεν ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις και ενημέρωσαν τις Αστυνομικές Αρχές.

Άμεσα οργανώθηκε επιχείρηση από αστυνομικούς του Α.Τ. Αμυνταίου με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας, στο πλαίσιο της οποίας εντοπίσθηκε και συνελήφθη ο 48χρονος.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1.300 ευρώ, δύο κινητά τηλέφωνα και το Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε, ως μέσο τέλεσης των αξιόποινων πράξεων.

Στη διάρκεια της προανάκρισης διαπιστώθηκε ότι, ο 48χρονος μαζί με άγνωστη γυναίκα κατάφεραν να εξαπατήσουν, με πανομοιότυπο τρόπο, λίγες ώρες νωρίτερα, 83χρονη γυναίκα στην πόλη της Έδεσσας, από την οποία απέσπασαν τα 1.300 ευρώ. Τα κατασχεθέντα χρήματα, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή του 48χρονου, αποδόθηκαν στην ηλικιωμένη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας για τα αδικήματα της απάτης κατά συναυτουργία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.