ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Πολύ κακό για το... τίποτα! Κυριολεκτικά, όμως...
prodeals.gr

Συνελήφθη 83χρονος στην Πάτρα που θώπευσε 23χρονη μέσα σε ασανσέρ πολυκατοικίας

Εκείνο που προβλημάτιζε ιδιαιτέρως τον ηλικιωμένο ήταν να μην μάθει το «παραστράτημα» του η σύζυγός του

Συνελήφθη 83χρονος στην Πάτρα που θώπευσε 23χρονη μέσα σε ασανσέρ πολυκατοικίας

Αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών, συνέλαβαν το πρωί της Τρίτης (16/10) έναν 86χρονο ο οποίος θώπευσε 23χρονη μέσα σε ασανσέρ πολυκατοικίας επί της οδού Κορίνθου.

Ο άνδρας συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών και οδηγήθηκε στο αστυνομικό μέγαρο της Ερμού, όπου φέρεται να παραδέχθηκε την πράξη του και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκείνο που προβλημάτιζε ιδιαιτέρως τον 83χρονο, ήταν να μην μάθει το «παραστράτημα» του η σύζυγός του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ορίστηκε δικάσιμος και αφέθηκε ελεύθερος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.