Τελικά, τον Ζελένσκι έπρεπε να είχαμε το 2010. Θα ζητούσε κι άλλα 350 δισ. από την τρόικα και το ΔΝΤ...

Συνελήφθη Ιταλός καθηγητής του ΕΚΠΑ – Κατηγορείται για παιδική πορνογραφία

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή

Συνελήφθη Ιταλός καθηγητής του ΕΚΠΑ – Κατηγορείται για παιδική πορνογραφία

Αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής συνέλαβαν έναν 45χρονο καθηγητή του ΕΚΠΑ ο οποίος κατηγορείται για παιδική πορνογραφία.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο Ιταλός καθηγητής του ΕΚΠΑ καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης έξι ετών, καθώς από το προφίλ του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης απέστειλε φωτογραφίες του με πορνογραφικό περιεχόμενο σε ανήλικους ενώ παρότρυνε ανήλικους να του αποστείλουν, έναντι αμοιβής, φωτογραφίες που αποτελούν υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Ο 45χρονος είναι επίκουρος καθηγητής φιλολογίας του ΕΚΠΑ και το ένταλμα από την Ιταλία έχει εκδοθεί για πράξεις που έγιναν το 2013.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.