ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Πολύ κακό για το... τίποτα! Κυριολεκτικά, όμως...
prodeals.gr

Συνελήφθη «ντελιβεράς» που διέπραττε ένοπλες ληστείες

Οι περιοχές εξόρμησής του βρίσκονταν στα Βόρεια Προάστια

Συνελήφθη «ντελιβεράς» που διέπραττε ένοπλες ληστείες

Στη σύλληψη ενός 44χρονου που προσποιούταν τον διανομέα και είχε κλέψει δεκάδες καταστήματα στα βόρεια προάστια της Αττικής, προχώρησε η αστυνομία.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο δράστης χτυπούσε τα καταστήματα  κυρίως τις απογευματινές και βραδινές ώρες, αφότου πρωτίστως είχε διαβεβαιωθεί πως μέσα δεν υπήρχαν πελάτες.

Στη συνέχεια απειλούσε τους υπαλλήλους με μαχαίρι ή όπλο και άδειαζε τα ταμεία, ενώ για μέσο μεταφοράς χρησιμοποιούσε ένα μηχανάκι.

Μάλιστα, για να μην κινεί υποψίες σε πιθανό έλεγχο, φορούσε κράνος ντελιβερά γνωστής εταιρείας διανομών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την έρευνα που διεξήχθη, αποκαλύφθηκαν 13 ληστείες και απόπειρα κλοπής σε Κηφισιά, Πεύκη και Μαρούσι, ενώ μάλιστα στο στόχαστρο είχαν βρεθεί και ξενοδοχεία της περιοχής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.