ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Απαραίτητος» ο Κικίλιας! Μην τρελαίνεστε, είναι απλά το αντίθετο του «παραιτήσιμος». Αλλωστε γιατί να παραιτηθεί; Για 65,000 καμένα στρέμματα και 2 νεκρούς ακόμα;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Συνελήφθη ο άνδρας που μαχαίρωνε και σκότωνε αδέσποτα ζώα στον Βόλο 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν αντιστάθηκε στην σύλληψη

Συνελήφθη ο άνδρας που μαχαίρωνε και σκότωνε αδέσποτα ζώα στον Βόλο 

Στα χέρια των Αρχών βρίσκεται ο δράστης των αιματηρών επιθέσεων κατά αδέσποτων ζώων στον Βόλο. 

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, το Α.Τ. Βόλου είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό σε όλη την πόλη και τις τελευταίες ώρες οι αστυνομικοί είχαν στα χέρια τους σημαντικά στοιχεία που οδήγησαν στην σύλληψη του δράστη.

Ο 31χρονος δράστης είχε ταυτοποιηθεί από τις μεσημεριανές ώρες ενώ οι αστυνομικοί σε έφοδο που έκαναν στο σπίτι του στην οδό Κ.Καρτάλη τον αιφνιδίασαν και τον συνέλαβαν αμέσως. Πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν αντιστάθηκε στην σύλληψη.

Σοκάρουν τα ντοκουμέντα

Το MEGA δημοσιεύει βίντεο από κάμερα που δείχνει τον μανιακό άνδρα να μαχαιρώνει ένα γατάκι στην κοιλιά, το βράδυ της Δευτέρας στην συμβολή των οδών Αγίου Νικολάου και Δημητριάδος.

Το γατάκι φαίνεται τρέχει αιμόφυρτο να σωθεί μέχρι που δεν μπορεί να περπατήσει άλλο και ξεψυχάει.

Είναι χαρακτηριστικό ότι μέχρι σήμερα έχουν σημειωθεί 10 καταγεγραμμένα περιστατικά σε δύο εβδομάδες στο κέντρο του Βόλου.

Κάτοικος της περιοχής βρήκε μαχαιρωμένο το αδέσποτο γατάκι που τάιζε καθημερινά και άμεσα προχώρησε σε καταγγελία, γνωρίζοντας ότι και άλλα 3 γατάκια είχαν μαχαιρωθεί σε κοντινούς δρόμους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι φωτογραφίες με τις μαχαιριές στα ανυπεράσπιστα γατάκια αποτυπώνουν πλήρως την φρίκη, ενώ η Δήμητρα προσπαθώντας να συλλέξει πληροφορίες που θα οδηγήσουν στην σύλληψη του μανιακού δράστη, έκανε μια δημοσίευση στο Facebook ενημερώνοντας του κατοίκους του Βόλου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.