ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ειδικό ρόλο «κατευνασμού» των βουλευτών της ΝΔ αναλαμβάνει η Ντόρα...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Συνελήφθησαν τρεις ανήλικοι και ένας ενήλικος που λήστευαν παιδιά στη Χαλκίδα

Ένοχο και για άλλο περιστατικό κλοπής το ενήλικο μέλος της συμμορίας

Συνελήφθησαν τρεις ανήλικοι και ένας ενήλικος που λήστευαν παιδιά στη Χαλκίδα

Αστυνομικοί της Ασφάλειας το Σάββατο (28/9) συνέλαβαν στην περιοχή της Χαλκίδας, τρεις ανήλικους και ένα νεαρό ενήλικα, για κλοπές και ληστείες.  

Ειδικότερα, οι τέσσερις συλληφθέντες, μαζί με έναν ακόμη ανήλικο και δύο ακόμη συνεργούς τους, τα στοιχεία των οποίων δεν έχουν ακόμη ταυτοποιηθεί, αποπειράθηκαν δύο φορές να ληστέψουν ανήλικο, την πρώτη στις 20 Σεπτεμβρίου και τη δεύτερη το μεσημέρι της Παρασκευής 27 Σεπτεμβρίου.

Το παρ’ ολίγον ανήλικο θύμα της ληστείας στάθηκε «τυχερό» την πρώτη φορά, γιατί δεν είχε μαζί του χρήματα, ενώ τη δεύτερη φορά έτρεξε και μπήκε εγκαίρως στο σπίτι του.

Το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, όμως, οι τέσσερις συλληφθέντες, προσέγγισαν έναν άλλον ανήλικο -16 ετών- και κατάφεραν να του αφαιρέσουν έναν χρυσό σταυρό, με χρυσή αλυσίδα, που φορούσε στον λαιμό του. Το παιδί μάλιστα φέρεται να τους αναγνώρισε και έτσι οι αστυνομικοί έφτασαν στη σύλληψη τους.

Ένοχο και για άλλο περιστατικό κλοπής το ενήλικο μέλος της συμμορίας

Όπως προέκυψε ο ενήλικος συλληφθείς εμπλεκόταν και σε ένα διαφορετικό περιστατικό κλοπής σε διαμέρισμα, από όπου αφαίρεσε χρηματικό ποσό και μία σχολική τσάντα.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν και στη σύλληψη ενός ιδιοκτήτη ενεχυροδανειστηρίου, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, ο οποίος μάλιστα δεν είχε άδεια λειτουργίας και βιβλίου τήρησης αγοραπωλησιών στην επιχείρησή του.

Σε αυτόν ο ενήλικος της παρέας και ένας από τους ανήλικους, την Παρασκευή, είχαν δώσει το σταυρό και την αλυσίδα που είχαν κλέψει έναντι χρηματικού αντιτίμου.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών, συνελήφθη, επίσης, ένας εκ των γονέων των ανήλικων συλληφθέντων, ενώ στη δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνονται και οι υπόλοιποι γονείς των μελών της συμμορίας.

Στην κατοχή του ενήλικου συλληφθέντα, βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 102,70 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν την Κυριακή στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας, ενώ τα τέσσερα μέλη της συμμορίας παραπέμφθηκαν για να απολογηθούν ενώπιον των Ανακριτικών Αρχών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.