ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Μονοκούκι» Διαμαντοπούλου ψήφισαν στο ΠΑΣΟΚ οι… νεοδημοκράτες!

Σύνταγμα: Απειλές και ύβρεις ανάμεσα σε ταξιτζή και οδηγό λεωφορείου (βίντεο)

Ο ταξιτζής επέδειξε ψυχραιμία και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα

Σύνταγμα: Απειλές και ύβρεις ανάμεσα σε ταξιτζή και οδηγό λεωφορείου (βίντεο)

Ένα λεκτικό επεισόδιο που ευτυχώς δεν εκτυλίχθηκε σε κάτι περισσότερο έλαβε χώρα στην καρδιά της Αθήνας, και συγκεκριμένα στην πλατεία Συντάγματος.

Συγκεκριμένα σε γειτονιά στο Κουκάκι, οδηγός τρόλεϊ, απείλησε ταξιτζή που σταμάτησε για να πάρει πελάτες, με τους επιβάτες του λεωφορείου να κοιτούν από τα παράθυρα έκπληκτοι και ορισμένους από τους περαστικούς στο σημείο, να έχουν σταματήσει.

Ο οδηγός του τρόλεϊ, ισχυρίζεται πως έχασε την ψυχραιμία του, όταν ο ταξιτζής χώθηκε μπροστά του και σταμάτησε απότομα, διαγώνια στο δρόμο, επειδή τον βόλευε.

Μάλιστα κάνει λόγο για ένα ανθρώπινο ξέσπασμα που χαρακτηρίζει απόλυτα δικαιολογημένο.

Από τη πλευρά του ο ταξιτζής υποστήριξε ότι τα πράγματα δεν ξέφυγαν περισσότερο, επειδή ο ίδιος παρέμεινε στη θέση του.

«Μετά άρχισε και με έβριζε και του έριξα μία μούντζα και βγήκε έξω και άρχισε και έβριζε. Κλειδώθηκα μέσα στο αυτοκίνητο, φοβήθηκα» ήταν τα λόγια του ταξιτζή ερωτώμενος από δημοσιογράφο σε απογευματινή τηλεοπτική εκπομπή.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.