ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Σύζυγος M.Mosley: «Δεν χάνουμε τις ελπίδες μας για τον εντοπισμό του»

H C.Mosley εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της προς τους ανθρώπους της Σύμης και τις αρχές

Σύζυγος M.Mosley: «Δεν χάνουμε τις ελπίδες μας για τον εντοπισμό του»

Ο δρ. Michael Mosley αγνοείται από την Πέμπτη στη Σύμη, ωστόσο η σύζυγός του δήλωσε πως δεν πρόκειται να χάσουν τις ελπίδες τους για τον εντοπισμό του.

«Οι μέρες από τότε που χάθηκε είναι μακρές και αφόρητες», πρόσθεσε η Claire Mosley.

«Οι έρευνες είναι σε εξέλιξη και η οικογένειά μου είναι απίστευτα ευγνώμων προς τους ανθρώπους της Σύμης, τις ελληνικές αρχές και τις βρετανικές προξενικές αρχές, που βοηθούν στον εντοπισμό του», κατέληξε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του γνωστού παρουσιαστή του BBC είναι σε εξέλιξη και πλέον έχουν στραφεί σε μια περιοχή εντελώς διαφορετική από όλες τις προηγούμενες ερευνώμενες, στην οποία μάλιστα οι αρχές μέχρι και την Παρασκευή δεν είχαν ψάξει καθόλου, όπως τουλάχιστον δήλωσαν ο αντιδήμαρχος του νησιού Νικήτας Γρύλλης και ο προϊστάμενος Δωδεκανήσου της υπηρεσίας «Silver Alert» Μανώλης Τσιμπούκας, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.