ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΝΔ-ΠΑΣΟΚ «δανεικά κι αγύριστα» κι ο ΣΥΡΙΖΑ «τα παίρνει» από τους βουλευτές του! Ωραία χώρα!

O δολοφόνος των δύο αστυνομικών της Ομάδας ΔΙΑΣ στου Ρέντη βανδάλισε το αυτοκίνητο του εισαγγελέα μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού!

Εξοργίστηκε επειδή αποφασίστηκε η μεταγωγή του στα Χανιά

O δολοφόνος των δύο αστυνομικών της Ομάδας ΔΙΑΣ στου Ρέντη βανδάλισε το αυτοκίνητο του εισαγγελέα μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού!

«Γυαλιά-καρφιά» στις φυλακές Κορυδαλλού τα έκανε πριν από λίγα 24ωρα ο καταδικασμένος εγκληματίας, για τη δολοφονία των δυο αστυνομικών της Ομάδας ΔΙΑΣ στου Ρέντη τον Μάρτιο του 2011, καθώς βανδάλισε το αυτοκίνητο του εισαγγελέα μέσα στο κατάστημα κράτησης.

Συγκεκριμένα ο Σ.Ι το προηγούμενο βράδυ μιλούσε με τον γιο του στο καρτοτηλέφωνο της φυλακής και τον ενημέρωνε ότι αποφασίστηκε η μεταγωγή του στα Χανιά σε αντίθεση με αυτό που είχε ζητήσει για να βλέπει την οικογένειά του.

Το επόμενο πρωί κρατούμενος τον ενημέρωσε ότι στον χώρο της φυλακής βρίσκεται ο εισαγγελέας που δεν έκανε πράξη την επιθυμία του.

Τότε ο καταδικασμένος για δύο δολοφονίες έτρεξε προς τον χώρο που ήταν το όχημα του εισαγγελέα, άρπαξε έναν κάδο ανακύκλωσης που βρήκε μπροστά του κι έκανε το όχημα «γυαλιά-καρφιά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Του επιβλήθηκε φυλάκιση 4 ετών και χρηματική ποινή 450 ευρώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.