ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Τέμπη: Έγινε δεκτή η αίτηση αποφυλάκισης του σταθμάρχη Λάρισας – Θα βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό

Του έχει επιβληθεί και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα

Τέμπη: Έγινε δεκτή η αίτηση αποφυλάκισης του σταθμάρχη Λάρισας – Θα βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό

Σε διαδικασία αποφυλάκισης βρίσκεται ο σταθμάρχης Λάρισας, η οποία αναμενόταν, που είχε βάρδια το βράδυ του θανάσιμου δυστυχήματος των Τεμπών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εφέτης ανακριτής που χειρίζεται την υπόθεση, έκανε δεκτή της αίτηση αντικατάστασης της προσωρινής κράτησης με περιοριστικούς όρους.

Την είχε καταθέσει ο σταθμάρχης μέσω του δικηγόρου του Στέφανου Παντζαρτζίδη.

Οι όροι που του επιβλήθηκαν είναι κατ’ οίκον περιορισμός και επιπλέον απαγόρευση εξόδου από τη χώρα

Ο σταθμάρχης ήταν προφυλακισμένος στις φυλακές Λάρισας και εργαζόταν σε δουλειά γραφείου στο σωφρονιστικό κατάστημα.

Ακόμα και αν δεν είχε υποβάλλει αίτηση αποφυλάκισης επρόκειτο να αποφυλακιστεί την 1η Σεπτεμβρίου, με τη συμπλήρωση 18μηνου από τη σύλληψή του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για το σιδηροδρομικό δυστύχημα με τους 57 νεκρούς στις 28 Φεβρουαρίου 2023 είχε προφυλακιστεί και ο προϊστάμενος του τμήματος επιθεώρησης του ΟΣΕ Λάρισας, ο οποίος έχει αφεθεί ελεύθερος επίσης με περιοριστικούς όρους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.