ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Τέμπη: Μητέρα Κλαούντιας για αποφυλάκιση σταθμάρχη: «Θέλουν να μας κάνουν να τρελαθούμε»

«Να τιμωρηθούν αυτοί που πρέπει. Ας είναι ο Πρωθυπουργός, ας είναι υπουργοί, ας είναι όποιος ευθύνεται»

Τέμπη: Μητέρα Κλαούντιας για αποφυλάκιση σταθμάρχη: «Θέλουν να μας κάνουν να τρελαθούμε»

Η μητέρα της 21χρονης Κλαούντια Λάτα που βρήκε τραγικό θάνατο στη μαζική σφαγή των Τεμπών, ξέσπασε για την αποφυλάκιση του σταθμάρχη, τονίζοντας πώς «Θέλουν να μας κάνουν να τρελαθούμε, να μην ξέρουμε τι μας γίνεται».

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε μιλώντας σε ιστοσελίδα: «Περιμένουμε κάθε μέρα και κάθε στιγμή τη στιγμή της δικαίωσης και τώρα ξαφνικά μάθαμε ότι αποφυλακίστηκε ο σταθμάρχης. Αν είναι δυνατόν, δεν ξέρω ποιοι είναι οι νόμοι που το επιτρέπουν αυτό και γιατί το επιτρέπουν να τον αφήσουν ελεύθερο.

Δεν μπορείς να φανταστείς πως ακούγεται αυτό στα αυτιά των 57 οικογενειών. Τί μας λένε δηλαδή; Να πάμε να τον σκοτώσουμε; Τί περιμένουν;

Θα αναρωτηθεί κάποιος, φταίει μόνο αυτός για όλο το κακό που έγινε; Όχι, ο τελευταίος είναι. Υπάρχουν και άλλοι που δεν μπήκαν ποτέ στη φυλακή.

Να τιμωρηθούν αυτοί που πρέπει. Ας είναι ο Πρωθυπουργός, ας είναι υπουργοί, ας είναι όποιος ευθύνεται. Δεν ξέρουμε. Και το δικαστήριο αργεί. Λένε ότι θα ξεκινήσει τον επόμενο χρόνο, αλλά τουλάχιστον να ξεκινήσει. Δεν μπορούμε να περιμένουμε άλλο. Πρέπει να τιμωρηθούν αυτοί που πρέπει για να ηρεμήσουν και οι ψυχές των παιδιών μας.

Εμείς δεν μπορούμε να ξεχάσουμε. Ζεις κάθε μέρα με τον πόνο. Να μην ξαναγίνει ποτέ αυτό. Να μην κλάψουν άλλες μανούλες τα παιδιά τους. Αυτά τα τρένα είναι χειρότερα από πριν. Πρέπει να μπουν κάποιοι φυλακή για να φοβούνται οι επόμενοι και να κάνουν σωστά τη δουλειά τους.

Δεν τα προστάτευσε κανείς αυτά τα παιδιά. Αν το ήξερα δεν θα έβαζα το παιδί μου στο τρένο. Πρέπει να κάνουμε όλοι κάτι. Όποιος έρθει στο σπίτι μου, θα δει ότι κλαίνε μέχρι και οι τοίχοι.

Θέλουν να μας κάνουν να τρελαθούμε, να μην ξέρουμε τι μας γίνεται. Ο πόνος σε καταβάλλει. Πονάς πολύ. Έχουμε τεράστια οργή μέσα μας που δεν ξέρουμε τι να κάνουμε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.