Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση με το θάνατο των τεσσάρων παιδιών, τα οποία έχασαν τη ζωή τους ενώ ήταν παρούσα η 24χρονη Ειρήνη Μουρτζούκου από την Αμαλιάδα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο έλεγχος που έγινε στον πρώτο παιδί που πέθανε, είναι καθαρός και δεν οφείλεται στο γονιδιακό πρόβλημα, όπως τουλάχιστον ισχυριζόταν η 24χρονη μητέρα από την Αμαλιάδα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, για το δεύτερο παιδί χρειάζεται περαιτέρω έρευνα.

Σημειώνεται ότι το πρώτο παιδί έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 19 ημερών και το δεύτερο 6 μηνών.

«Έχω κουραστεί να ακούω να λέγονται διάφορα. Άνθρωποι που με στηρίζανε τώρα με θάβουν. Είναι ωραίο αυτό; Δεν υπάρχει κάποια κατηγορία προς το πρόσωπο μου. Δεν καταλαβαίνω γιατί βγαίνει ο ένας και ο άλλος και λένε τα δικά τους. Ζω έναν εφιάλτη. Δεν μπορώ να βγω έξω από το σπίτι μου. Δεν μπορώ να πάω στην δουλειά μου, το ψυγείο μας είναι άδειο», λέει η Ειρήνη Μουρτζούκου.

«Δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε με αυτό το παιδί, 15 μηνών. Στο σπίτι με το μωρό ήμασταν εγώ και η μητέρα του. Ήταν πρωί, το παιδί είχε φάει κάποιες ώρες πριν, το είχε ταΐσει η μητέρα του. Ήμασταν σε πανικό. Πήραμε την γιαγιά τηλέφωνο απευθείας, την μαμά της φίλης μου και μας είπε πηγαίνετε κατευθείαν στο κέντρο υγείας. Μπήκαμε στο αμάξι και πήγαμε. Δεν καλέσαμε ασθενοφόρο για να μην καθυστερήσουμε. Δεν κάναμε ούτε τρία λεπτά για να φτάσουμε. Το μωρό στο αυτοκίνητο το κρατούσε η μαμά του. Ήταν ζωντανό. Ανοιγόκλεινε τα μάτια του και βαριανάσαινε», λέει η 24χρονη μητέρα και συνεχίζοντας υποστηρίζει:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Στο νοσοκομείο εμείς το παιδί το παραδώσαμε ζωντανό. Μετά εγώ έφυγα, πήγα σπίτι να πάρω κάτι βιβλιάρια. Δεν έκανα ούτε 10 λεπτά να επιστρέψω και βγήκαν οι γιατροί από μέσα και μας είπαν ότι το παιδί είναι νεκρό. Μέσα σε 20 λεπτά από τη στιγμή που φτάσαμε το παιδί έφυγε από τη ζωή. Δεν καταλαβαίνω γιατί λένε οι γιατροί ότι έκαναν ανάνηψη μιάμιση ώρα. Ποια μιάμιση ώρα; Αφού κατά τα λεγόμενα τους τους πήγαμε ένα νεκρό μωρό γιατί δε μας είπαν εξαρχής ότι είναι νεκρό; Τι το πήραν μέσα; Κάποιος προσπαθεί να καλύψει κάτι. Ο πατέρας του παιδιού ήρθε μετά στο νοσοκομείο, ενώ το παιδί είχε φύγει».