ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στέφανε όλα καλά: Κάνε δικό σου κόμμα!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Θάνατος 19χρονου σε λούνα παρκ της Χαλκιδικής: Ανταλλαγή παιχνιδιών με λούνα παρκ στον Αλμυρό όπου είχε σκοτωθεί 14χρονη

Από τα επικίνδυνα μηχανήματα εκτινάχθηκαν τόσο ο 19χρονος Γιάννης όσο και η 14χρονη Σεράινα

Θάνατος 19χρονου σε λούνα παρκ της Χαλκιδικής: Ανταλλαγή παιχνιδιών με λούνα παρκ στον Αλμυρό όπου είχε σκοτωθεί 14χρονη

«Καίνε» οι αποκαλύψεις τον ιδιοκτήτη του λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής, όπου βρήκε τραγικό θάνατο ο 19χρονος Γιάννης. Νέα στοιχεία δείχνουν πως ο 58χρονος ιδιοκτήτης του λούνα παρκ στην Χαλκιδική συνεργαζόταν με την 76χρονη ιδιοκτήτρια λούνα παρκ στον Αλμυρό, όπου το 2019 είχε χάσει την ζωή της η 14χρονη Σεράινα από σάπιο μηχάνημα.

Η «βασίλισσα των λούνα παρκ», όπως αποκαλούσαν την 76χρονη, αντάλλαζε σάπια παιχνίδια με τον 58χρονο.

Από τα επικίνδυνα αυτά μηχανήματα εκτινάχθηκαν τόσο ο 19χρονος Γιάννης όσο και η 14χρονη Σεράινα.

Το 2019 η 14χρονη εκσφενδονίστηκε σε απόσταση 11 μέτρων από παιχνίδι και βρήκε ακαραίο θάνατο.

Η συζύγος του 58χρονου ιδιοκτήτη φέρεται να αποκάλυψε στην Αστυνομία ότι ο επιχειρηματίας ήταν στον χώρο την ώρα του δυστυχήματος και δεν βοήθησε τον 19χρονο που εκτινάχθηκε από τις περιστρεφόμενες καρέκλες, αλλά έσπευσε να εξαφανιστεί μαζί με τον 21χρονο χειριστή του μηχανήματος.

«Και οι δυο φύγανε και για αυτό μου κάνει εντύπωση πώς ο εισαγγελέας τοὐς άφησε και πώς ήδη δεν έχει δώσει εντολή να προσαχθούν.

Δεν υπάρχει πλημμέλημα, πλημμέλημα ήταν όταν ξεκινούσε η πράξη και έγινε κακούργημα» δήλωσε ο πατέρας του 19χρονου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την Κυριακή η οικογένεια του 19χρονου θα τελέσει τρισάγιο στην μνήμη του στο σημείο όπου έχασε την ζωή του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.