ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Κ.Καραμανλής και Α.Σαμαράς μίλησαν». Και;

Θάνατος ναυαγοσώστη στα Χανιά – Aυτόπτης μάρτυρας: «Το παιδί ζαλίστηκε κι έπεσε κάτω – Φώναζε ότι τον έδειραν»

Το «τελευταίο αντίο» είπαν σήμερα φίλοι και συγγενείς

Θάνατος ναυαγοσώστη στα Χανιά – Aυτόπτης μάρτυρας: «Το παιδί ζαλίστηκε κι έπεσε κάτω – Φώναζε ότι τον έδειραν»

Το «τελευταίο αντίο» στον 20χρονο ναυαγοσώστη που πέθανε από ανακοπή αφότου έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού είπαν σήμερα (13/6) συγγενείς και φίλοι.

Η κηδεία έλαβε χώρα στις 12:00, στο κοιμητήριο του Αγίου Λουκά, στα Χανιά.

Η τοπική κοινότητα παραμένει ακόμη σε σοκ από τον θάνατο του νεαρού άνδρα, ο οποίος διεκομίσθη με ανακοπή στο Νοσοκομείο Χανίων, ωστόσο, παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες των γιατρών, δεν τα κατάφερε και κατέληξε.

Σύμφωνα με τις καταθέσεις, η συμπλοκή άρχισε καθώς το θύμα είχε διαμάχη με κάποιους από μία παρέα πέντε ατόμων, διότι θεωρούσε πως ένας από αυτούς τού είχε κλέψει από το δωμάτιό του καπνικά προϊόντα.

Αυτόπτες μάρτυρες από το σημείο όπου κατέρρευσε ο εικοσάχρονος τόνισαν πως «το παιδί ζαλίστηκε κι έπεσε κάτω. Φώναζε πολύ το παιδί και σκέφτηκα πως θα λιποθύμησε από τη ζέστη. Ξαφνικά, κατέρρευσε κι έμεινε κόκκαλο. Άσπρισε το πρόσωπό του και μετά καταλάβαμε ότι κάτι τρέχει, πως το παιδί κάτι έπαθε.

Ήταν σε κακή κατάσταση, στην αρχή νόμιζα ότι ήταν μεθυσμένος. Όταν έκανα κάτι δουλειές στο μαγαζί μου λίγο αργότερα, άκουσα έναν θόρυβο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Βγήκα έξω, τον είδα πεσμένο τον άνθρωπο, αμέσως πήγαμε να του δώσουμε ό,τι βοήθεια μπορούσαμε και βρέθηκαν κάποιοι να του κάνουν ΚΑΡΠΑ αλλά χωρίς να ανταποκρίνεται. Ωστόσο, άκουγα και κάτι φωνές, φώναζε ότι τον έδειραν και καλά, “δύο εναντίον ενός”, κάτι τέτοιο», μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.