ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Θείος Μ.Κατσουρή για ελληνοκροατική επιδρομή: «Κάποιοι ξέρανε και δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους»

Ο 29χρονος δέχθηκε μια μοιραία μαχαιριά, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να χάσει το αίμα του μέσα σε 10 λεπτά

Θείος Μ.Κατσουρή για ελληνοκροατική επιδρομή: «Κάποιοι ξέρανε και δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους»

Συγκλονίζει ο θείος του 29χρονου Μιχάλη Κατσούρη που δολοφονήθηκε κατά τη διάρκεια της ελληνοκροατικής επιδρομής το βράδυ της Δευτέρας έξω από την OPAP Αρένα, καθώς τόνισε πως «κάποιοι ξέρανε και δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους».

Ο 29χρονος έπεσε νεκρός, αφού δέχθηκε μια μοιραία μαχαιριά, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να χάσει το αίμα του μέσα σε 10 λεπτά.

«Του έλεγα “Μιχάλη πρόσεχε όμως αγόρι μου”», ανέφερε, χαρακτηριστικά ο θείος του, με δάκρυα στα μάτια.

«Δεν ήθελε να του πειράξουν τους φίλους του, δεν κακολογούσε κανέναν. Πάλευε για το μεροκάματό του, τα ξέρει όλη η κοινωνία. Η αγάπη του και η λατρεία του ήταν η ΑΕΚ. Και ο λαός της ΑΕΚ και το γήπεδο της ΑΕΚ. Του έλεγα Μιχάλη πρόσεχε όμως αγόρι μου. Μπουκάρανε μέσα στα σύνορα, διένυσαν τη μισή Ελλάδα και έφτασαν στη Νέα Φιλαδέλφεια. Δεν θα γίνει ζημιά;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κάποιοι ξέρανε και δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους. Με ποδοσφαιρικούς όρους, πού πρέπει να τους στείλει ο πρωθυπουργός; Στο τοπικό. Κι άλλα παιδιά θα θρηνήσουμε. Πρέπει να σταματήσει αυτό το κακό. Δεν ξέρει τι πρέπει να γίνει ο πρωθυπουργός. Θάτσερ πρέπει να γίνει; Πρέπει να σταματήσει αυτό το κακό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.