ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Θεσ/νίκη: 15χρονος δέχθηκε επίθεση από έξι συνομήλικούς του έξω από σχολείο – Τον χτυπούσαν με μπουνιές και κλωτσιές

Κατέγραφαν τον ξυλοδαρμό του σε βίντεο

Θεσ/νίκη: 15χρονος δέχθηκε επίθεση από έξι συνομήλικούς του έξω από σχολείο – Τον χτυπούσαν με μπουνιές και κλωτσιές

Τον απόλυτο τρόμο βίωσε ένας 15χρονος στη Θεσσαλονίκη, καθώς έπεσε θύμα άγριας επίθεσης από έξι συνομήλικούς του, έξω από σχολείο στην περιοχή του Ευόσμου.

Όλα έγιναν το μεσημέρι της Τρίτης, όταν οι έξι ανήλικοι ημεδαποί, οι οποίοι συνελήφθησαν, επιτέθηκαν με κλωτσιές, μπουνιές και σφαλιάρες στον 15χρονο με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν και να χρειαστεί να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Αφορμή για την επίθεση εις βάρος του φαίνεται ότι ήταν μηνύματα που είχε ανταλλάξει με δύο εκ των συλληφθέντων, ενώ την ώρα που τον ξυλοκοπούσαν κατέγραφαν τις πράξεις τους με τα κινητά τους τηλέφωνα.

Ο ανήλικος που δέχτηκε την επίθεση μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης όπου του χορηγήθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά την καταγγελία στην ΕΛ.ΑΣ. οι έξι ανήλικοι συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της σωματικής βλάβης αδύναμων ατόμων και παράβασης Νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.