ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δεν ξέρω ποιος θα κερδίσει στις αμερικανικές εκλογές αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι μόνο ο Τραμπ μπορεί να σώσει το δολάριο ως νόμισμα...
prodeals

Θεσ/νίκη: Ταυτοποιήθηκε ο δράστης που έκλεψε χρηματοκιβώτιο με λίρες, χρυσαφικά και τιμαλφή 550.000€ από μονοκατοικία

Ο 33χρονος είναι σεσημασμένος για υποθέσεις πλαστογραφίας και ναρκωτικών

Θεσ/νίκη: Ταυτοποιήθηκε ο δράστης που έκλεψε χρηματοκιβώτιο με λίρες, χρυσαφικά και τιμαλφή 550.000€ από μονοκατοικία

Αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, προχώρησαν στην εξιχνίαση κλοπής με λεία περίπου 550.000 ευρώ τον Απρίλιο του 2023 από μονοκατοικία στο Πανόραμα, ταυτοποιώντας ως δράστη έναν 33χρονο σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή.

Η κλοπή σημειώθηκε στις αρχές Απριλίου του 2023 όταν ο 33χρονος με τρεις ακόμη συνεργούς του, διέρρηξαν τη μονοκατοικία από την οποία αφαίρεσαν ένα χρηματοκιβώτιο που περιείχε χρυσές λίρες, χρυσαφικά και τιμαλφή, η συνολική αξία των οποίων ανέρχεται στις 550.000 ευρώ περίπου.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του δράστη στην περιοχή της Τούμπας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• Χρηματικό ποσό 1.800 ευρώ,
• 2 κλειδαριές – λουκέτα και 1 μύλος – κλειδαριά θύρας οικίας μαζί με κλειδιά τους, πρόσφορα για παρατήρηση – εξάσκηση τρόπου λειτουργίας και ξεκλειδώματος,
• Πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων
• 1 φορητός πομποδέκτης,
• 18 κινητά τηλέφωνα,
• πλήθος ηλεκτρονικών συσκευών (USB και σκληροί δίσκοι), η νόμιμη κατοχή των οποίων ερευνάται και
• 1 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που χρησιμοποίησαν οι δράστες για να προσεγγίσουν και να διαφύγουν από την οικία των παθόντων.

Σημειώνεται ότι ο 33χρονος είναι σεσημασμένος για υποθέσεις πλαστογραφίας και ναρκωτικών, ενώ η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.