ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Θεσσαλονίκη: 15χρονος χτύπησε τη μητέρα και την ανήλικη αδερφή του και συνελήφθη

Χτύπησε με γροθιές στο κεφάλι και στο σώμα τη μητέρα του και αφού την έσπρωξε την έριξε πάνω στο κρεβάτι

Θεσσαλονίκη: 15χρονος χτύπησε τη μητέρα και την ανήλικη αδερφή του και συνελήφθη

Ένας 15χρονος συνελήφθη γιατί χτύπησε την μητέρα και την ανήλικη αδελφή του, στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του grtimes.gr, εις βάρος του ανήλικου ασκήθηκε ποινική δίωξη για παράνομη βία σε μέλος οικογένειας, ενδοοικογενειακή επικίνδυνη σωματική βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας. Στη συνέχεια παραπέμφθηκε να δικαστεί, με ρητή δικάσιμο, στο Μονομελές Δικαστήριο Ανηλίκων Θεσσαλονίκης. Μετά τη Δίωξη, ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα.

Χτύπησε την μητέρα του στο κεφάλι ο 15χρονος στη Θεσσαλονίκη

Όπως αναγράφεται στη δικογραφία, ο 15χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Κορδελιού-Ευόσμου γιατί χτύπησε με γροθιές στα χέρια την ανήλικη αδελφή του. Στη συνέχεια χτύπησε με γροθιές στο κεφάλι και στο σώμα τη μητέρα του και αφού την έσπρωξε την έριξε πάνω στο κρεβάτι, κρατώντας σφικτά το λαιμό της με τα χέρια του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.