ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Θεσσαλονίκη: 18χρονη κατηγορείται ότι βίασε έναν 20χρονο

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή αρνείται την κατηγορία.

Θεσσαλονίκη: 18χρονη κατηγορείται ότι βίασε έναν 20χρονο

Για τον βιασμό ενός 20χρονου αγοριού στη Θεσσαλονίκη κατηγορείται μια 18χρονη κοπέλα.

Η νεαρή συνελήφθη έπειτα από καταγγελία που υπέβαλε στην αστυνομία το θύμα, ενώ εις βάρος της ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για βιασμό μέσω τέλεσης γενετήσιων πράξεων, χωρίς τη συναίνεση του παθόντα και παραπέμφθηκε να απολογηθεί στον ανακριτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 20χρονος ανέφερε στους αστυνομικούς ότι όλα έγιναν το απόγευμα της περασμένης Τρίτης, όταν η 20χρονη εκμεταλλεύτηκε την αδιαθεσία του, λόγω προηγούμενης κατανάλωσης αλκοόλ και τον οδήγησε σε εγκαταλελειμμένη οικία. Εκεί, όπως είπε το θύμα, προχώρησε σε σεξουαλική συνεύρεση μαζί του, κάτι που ο ίδιος δεν επιθυμούσε, με την κατηγορούμενη να επιμένει για να πετύχει τον σκοπό της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή αρνείται την κατηγορία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.