ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε σώα η 8χρονη μαθήτρια που εξαφανίστηκε κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής (upd)

Λίγο πριν τις 12:00 έγινε αντιληπτό ότι η μαθήτρια της Β' Δημοτικού έλειπε

Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε σώα η 8χρονη μαθήτρια που  εξαφανίστηκε κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής (upd)

(Aνανέωση κειμένου από αρχικό άρθρο 14:40)Ένα 8χρονο κορίτσι εξαφανίστηκε κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής στο Πλατανόρεμα Ζαγκλιβερίου, του δήμου Λαγκαδά στη Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στις αρχές.

Πώς χάθηκε το παιδί

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, η μαθήτρια φοιτά στη Β’ τάξη του 5ου Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης, στην Ανάληψη. Λίγο πριν τις 12:00 και ενώ οι μαθητές απολάμβαναν την εκδρομή τους, έγινε αντιληπτό ότι η μικρή μαθήτρια έλειπε.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και ειδοποιήθηκε για το συμβάν η Ελληνική Αστυνομία και επί τόπου έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις και ερευνούν εξονυχιστικά την περιοχή.

Στην επιχείρηση για τον εντοπισμό του παιδιού συμμετέχουν επίσης 15 πυροσβέστες με δύο διασωστικούς σκύλους της 2ης ΕΜΑΚ καθώς και η ομάδα “ΙΚΑΡΟΣ” Κεντρικής Μακεδονίας με drone.

Aίσιο τέλος

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του 8χρονου κοριτσιού που χάθηκε σε σχολική εκδρομή στη Θεσσαλονίκη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, οι άνδρες της ΕΜΑΚ κατάφεραν να εντοπίσουν πριν από λίγη ώρα σώα την 8χρονη, δίνοντας τέλος στην περιπέτειά της. στο Ζαγκλιβέρι Θεσσαλονίκης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.