ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Θεσσαλονίκη: Αναζητείται 26χρονος για ενδοοικογενειακή βία – Βρήκαν όπλα και ναρκωτικά στο σπίτι του

Παρείχε φιλοξενία και σε 33χρονο φυγόποινο για παράνομη διακίνηση αλλοδαπών

Θεσσαλονίκη: Αναζητείται 26χρονος για ενδοοικογενειακή βία – Βρήκαν όπλα και ναρκωτικά στο σπίτι του

Αναζητείται 26χρονος για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σε βάρος της πρώην συζύγου του.

Οι αστυνομικοί όταν έφτασαν στο σπίτι του εντόπισαν όπλα και ναρκωτικά, ενώ διαπιστώθηκε ότι παρείχε φιλοξενία σε 33χρονο φυγόποινο για παράνομη διακίνηση αλλοδαπών.

Πρόκειται για 26χρονο ημεδαπό, τα ίχνη του οποίου εξακολουθούν να αναζητούνται. Στο σπίτι του στα Διαβατά Θεσσαλονίκης – όπως έγινε γνωστό – βρέθηκαν δύο πιστόλια, με γεμιστήρες, μία καραμπίνα, 22 φυσίγγια, μία συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης (72,4 γραμ.), μία φορητή συσκευή αποκλεισμού σήματος (“Jammer”), ένα ζευγάρι κρατικών πινακίδων κυκλοφορίας, μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και μικρό χρηματικό ποσό που φαίνεται να συνδέεται με εμπόριο ναρκωτικών.

Στο ίδιο σπίτι εντοπίστηκε ένας 33χρονος (ημεδαπός), σε βάρος του οποίου, όπως προέκυψε εκκρεμεί απόφαση δικαστηρίου της Θεσσαλονίκης με την οποία καταδικάστηκε σε συνολική ποινή κάθειρξης 27 ετών και επιπλέον χρηματική ποινή 70.000 ευρώ για παράνομη μεταφορά μεταναστών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 33χρονος συνελήφθη και οδηγείται στον εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.