Ελπίζουμε αυτή την φορά να είμαστε με την «σωστή πλευρά της ιστορίας». Δύο φορές σε «λάθος πλευρά» σημαίνει ότι «καίγεσαι»...

Θεσσαλονίκη: Αρτοποιείο λειτουργούσε κλέβοντας ρεύμα  – Συνελήφθη ο υπεύθυνος λειτουργίας

Συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ πραγματοποίησε έλεγχο και διαπίστωσαν να έχει αφαιρεθεί ο μετρητής από την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος

Θεσσαλονίκη: Αρτοποιείο λειτουργούσε κλέβοντας ρεύμα  – Συνελήφθη ο υπεύθυνος λειτουργίας

Αρτοποιείο στην ανατολική Θεσσαλονίκη φέρεται να λειτουργούσε κλέβοντας ρεύμα με αποτέλεσμα να συλληφθεί ο 60χρονος υπεύθυνος της επιχείρησης.

Συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ πραγματοποίησε επιτόπιο έλεγχο και διαπίστωσαν να έχει αφαιρεθεί ο μετρητής από την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος και να συνδέεται απευθείας στην κεντρική παροχή του δικτύου ηλεκτρικής ενέργειας.

Από την περαιτέρω έρευνα των αστυνομικών προέκυψε ότι σε βάρος του 60χρονου συλληφθέντα εκκρεμούσε απόφαση, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 8 μηνών για το αδίκημα της υπεξαίρεσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.