ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Θεσσαλονίκη: Κουκουλοφόροι ληστές βασάνισαν με βαριοπούλα τρεις νεαρούς μέσα στο σπίτι τους

Οι δράστες έσπασαν με βαριοπούλα το τζάμι της μπαλκονόπορτας του ισογείου και αφού ανέβηκαν στον πρώτο όροφο, εισέβαλαν στο διαμέρισμα

Θεσσαλονίκη: Κουκουλοφόροι ληστές βασάνισαν με βαριοπούλα τρεις νεαρούς μέσα στο σπίτι τους

Σκηνές τρόμου έζησαν τρεις νεαροί στα Πεύκα Θεσσαλονίκης, όταν πέντε κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο διαμέρισμά τους.

Οι δράστες έσπασαν με βαριοπούλα το τζάμι της μπαλονόπορτας του ισογείου και αφού ανέβηκαν στον πρώτο όροφο, εισέβαλαν στο διαμέρισμα. Οι κουκουλοφόροι -δύο εκ των οποίων όπως ανέφερε το ρεπορτάζ φορούσαν μπουφάν της αστυνομίας, έδεσαν τους νεαρούς με τάι ραπ, και άρχισαν να τους χτυπούν με τη βαριοπούλα και καρέκλες και ζητούσαν να τους πουν πού βρίσκονται χρήματα.

Οι νεαροί τους έλεγαν ότι δεν έχουν κρυμμένα χρήματα, με αποτέλεσμα οι δράστες να τους χτυπούν με περισσότερη μανία. Ο 31χρονος ιδιοκτήτης του διαμερίσματος υπέστη σοβαρές βαριές σωματικές βλάβες.

Οι δράστες τους άρπαξαν κινητά και χρήματα, ενώ αφαίρεσαν και το καταγραφικό από τις κάμερες.

Η ΕΡΤ ανέφερε ότι οι κουκουλοφόροι μετέφεραν τον 31χρονο στο υπόγειο, εκτιμώντας ότι εκεί έχει κρυμμένο χρηματοκιβώτιο. Ο άνδρας κατάφερε να διαφύγει από το παράθυρο.

Οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, ενώ ο ιδιοκτήτης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου όπου και νοσηλεύεται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την υπόθεση ερευνά το Τμήμα Ασφάλειας Νεάπολης – Συκεών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.