ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε νεκρός ο 61χρονος που είχε εξαφανιστεί πριν έναν μήνα από την Πολίχνη

Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε νεκρός την Τετάρτη στο ρεύμα εξόδου Ε.Ο Θεσσαλονίκης – Αθηνών

Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε νεκρός ο 61χρονος που είχε εξαφανιστεί πριν έναν μήνα από την Πολίχνη

Νεκρός εντοπίστηκε ο 61χρονος που αγνοούταν ένα μήνα μετά την εξαφάνισή του από την Πολίχνη Θεσσαλονίκης. 

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του thesstoday.gr, ο άτυχος άνδρας βρέθηκε νεκρός την Τετάρτη στο ρεύμα εξόδου Ε.Ο Θεσσαλονίκης – Αθηνών, στο ύψος της Κεντρικής Κρεαταγοράς Θεσσαλονίκης, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δε διαφαίνεται να είναι απόρροια εγκληματικής ενέργειας, με τα αίτια του θανάτου του να διερευνώνται από τους αρμοδίους.

Η «Γραμμή Ζωής» αναφέρει σχετικά με τον θάνατο του 61χρονου στη Θεσσαλονίκη:

«Νεκρός βρέθηκε ο 61χρονος που αναζητούνταν με SILVER ALERT.

Συγκεκριμένα, ο Χρήστος Καρακούτας, 61 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι του, στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης, το πρωί της 07/07/24, όταν έφυγε για την καθημερινή του βόλτα και δεν κατάφερε να επιστρέψει.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, ειδοποιήθηκε από τους οικείους του το μεσημέρι της 20/07/2024 και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποίησε τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του.

Η υπηρεσία Silver Alert, την 08/08/2024, δέχθηκε κλήση για την ανεύρεση και την απώλεια ζωής του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Χρήστος Καρακούτας εντοπίστηκε στις 7 Αυγούστου 2024 από υπαλλήλους του κλιμακίου συντήρησης της εταιρίας ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε στο ρεύμα εξόδου Ε.Ο Θεσσαλονίκης – Αθηνών, στο ύψος της Κεντρικής Κρεαταγοράς Θεσσαλονίκης, δυστυχώς νεκρός».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.