ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου είναι το νέο "Oruc Reis" για όποιον δεν το έχει καταλάβει...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Θεσσαλονίκη: Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ στο σφραγισμένο κτήριο της κατάληψης Libertatia – 19 οι προσαγωγές

Χρησιμοποιώντας τροχό οι αστυνομικοί άνοιξαν την πόρτα και μπήκαν στο κτήριο

Θεσσαλονίκη: Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ στο σφραγισμένο κτήριο της κατάληψης Libertatia – 19 οι προσαγωγές

Τα ξημερώματα της Τετάρτης (25/9) οι αστυνομικές δυνάμεις επιχείρησαν στο σφραγισμένο κτήριο της κατάληψης Libertatia στη λεωφόρο Στρατού στη Θεσσαλονίκη που είχαν παραβιάσει χθες Τρίτη, περίπου 100 άτομα.

Χρησιμοποιώντας τροχό οι αστυνομικοί άνοιξαν την πόρτα, μπήκαν στο κτήριο και κατά πληροφορίες προσήγαγαν έξι άτομα που βρίσκονταν σε αυτό.

Το βράδυ της Τρίτης αστυνομικοί είχαν προχωρήσει σε 13 προσαγωγές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ομάδα ανθρώπων είχε μπει στο κτίριο της κατάληψης, που είχε σφραγιστεί στις 28 Αυγούστου, φωνάζοντας συνθήματα και παίζοντας μουσική.

Σημειώνεται ότι οι προσαγωγές το βράδυ της Τρίτης πραγματοποιήθηκαν στα πέριξ της κατάληψης και όχι εντός του κτιρίου.

Υπενθυμίζεται ότι στο συγκεκριμένο κτήριο υπήρχε επί σειρά ετών η κατάληψη με την ονομασία «Libertatia».

Τον Ιανουάριο του 2018 το κτήριο καταστράφηκε ολοσχερώς από πυρκαγιά και έκτοτε άτομα που ανήκουν στον ευρύτερο αντιεξουσιαστικό χώρο επιχειρούν, κατά καιρούς, την επισκευή του, εκτελώντας διάφορες εργασίες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αστυνομικές επιχειρήσεις έχουν γίνει στο ίδιο σημείο και κατά το παρελθόν, με πιο πρόσφατη -πριν από φέτος- αυτή τον Αύγουστο του 2020.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.