Θεσσαλονίκη: Ξυλοκόπησαν μαθήτρια γυμνασίου και ανέβασαν βίντεο στο TikTok

Η μητέρα της καταγγέλλει πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η κόρη της πέφτει θύμα bullying

Θεσσαλονίκη: Ξυλοκόπησαν μαθήτρια γυμνασίου και ανέβασαν βίντεο στο TikTok

Ακόμα ένα περιστατικό bullying έρχεται στο φως της δημοσιότητας με πρωταγωνίστριες αυτή τη φορά μαθήτριες γυμνασίου στη Θεσσαλονίκη.

Όπως καταγγέλλουν γονείς μαθήτριας Γ’ Γυμνασίου από σχολείο του Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη, συμμαθήτριές της της επιτέθηκαν και μάλιστα ανέβασαν το βίντεο ξυλοδαρμού της στο TikTok.

Οι γονείς κατέθεσαν στην αστυνομία πως όλα έγιναν όταν τα ανήλικα κορίτσια έβγαλαν έξω από μία πιτσαρία την κόρη τους, την τράβηξαν από τα μαλλιά και την χτύπησαν στο κεφάλι.

Μάλιστα, η μητέρα καταγγέλλει πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η κόρη της πέφτει θύμα bullying.

Όπως λέει η ίδια έχουν επιτεθεί στην 15χρονη πολλές φορές με βρισιές και χτυπήματα, ενώ της έχουν κάψει και τα μαλλιά.

Η μητέρα έχει καταγγείλει τα περιστατικά τόσο στη διεύθυνση του σχολείου όσο και στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και, όπως υποστηρίζει οι αρμόδιοι αδιαφορούν για το περιστατικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Της έστησαν καρτέρι, την τράβηξαν από μία πιτσαρία, την πήγαν πίσω από το δημαρχείο Ευόσμου και μια κοπέλα την χτύπησε στο κεφάλι και ανέβασε το βίντεο στο tiktok», δήλωσε ο συνήγορος της οικογένειας της κοπέλας, Αθανάσιος Χατζάκος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.