ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Θεσσαλονίκη: Με εγκαύματα στο 60% του σώματός της νοσηλεύεται η 2χρονη – Η ανάφλεξη προήλθε από στατικό ηλεκτρισμό

Δεν προκλήθηκε βλάβη σε ζωτικά όργανα

Θεσσαλονίκη: Με εγκαύματα στο 60% του σώματός της νοσηλεύεται η 2χρονη – Η ανάφλεξη προήλθε από στατικό ηλεκτρισμό

Το 2 ετών κοριτσάκι από τη Θεσσαλονίκη, τα ρούχα του οποίου άρπαξαν φωτιά ενώ ο πατέρας της έβαζε βενζίνη στο αυτοκίνητό του με μπιτόνι, νοσηλεύεται με εγκαύματα στο 60% του σώματός της στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού όπου μεταφέρθηκε.

Όπως αναφέρει το thesstoday, ο πατέρας της μικρής ανεφοδίαζε με μπιτόνι βενζίνης το αυτοκίνητό του κι όταν εκείνη έτρεξε στην αγκαλιά του δημιουργήθηκε στατικός ηλεκτρισμός με το μπιτόνι λόγω και του υφάσματος του φορέματος που φορούσε το παιδί, προκαλώντας ανάφλεξη.

Τα ρούχα της τυλίχθηκαν στις φλόγες, με τον πατέρα και τον παππού της να προσπαθούν να σβήσουν τη φωτιά με τα χέρια. Για το λόγο αυτό υπέστησαν και εκείνοι εγκαύματα στα χέρια, με τον παππού μάλιστα να υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση.

Θεσσαλονίκη: Στο 60% του κορμιού της μικρής έχει υποστεί εγκαύματα – Δεν προκλήθηκε βλάβη σε ζωτικά όργανα

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο, το 60% του κορμιού του παιδιού έχει υποστεί εγκαύματα. Για καλή του τύχη, δεν προκλήθηκε βλάβη σε ζωτικά όργανα.

Υπενθυμίζεται ότι αρχικά η 2χρονη μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Παπαγεωργίου και από εκεί με αεροδιακομιδή στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, όπου και νοσηλεύεται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με το thesstoday σε βάρος του πατέρα έχει σχηματιστεί δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, ενώ προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λαγκαδά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.