ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Θεσσαλονίκη: Μητέρα χτύπησε το βρέφος της και επιτέθηκε σε αστυνομικούς όταν πήγαν να την συλλάβουν

Τι κατήγγειλε η νταντά

Θεσσαλονίκη: Μητέρα χτύπησε το βρέφος της και επιτέθηκε σε αστυνομικούς όταν πήγαν να την συλλάβουν

Η μητέρα που κακοποίησε το βρέφος της στην Θεσσαλονίκη καταδικάστηκε, μετά από την καταγγελία της νταντάς, σε ποινή φυλάκισης δύο έτων και δέκα μηνών. Να σημειωθεί πως όταν, μετά την καταγγελία, αστυνομικοί πήγαν να σώσουν το βρέφος, η μητέρα τους επιτέθηκε.

Το επίδικο περιστατικό συνέβη τον προηγούμενο μήνα, όταν η 36χρονη επέστρεψε από τη δουλειά της.

Καθώς η ίδια εργάζεται τη νύχτα, είχε προσλάβει τους προηγούμενους μήνες την 73χρονη νταντά να προσέχει το παιδί της.

Καταθέτοντας στο δικαστήριο η ηλικιωμένη ανέφερε πως όταν η κατηγορούμενη επέστρεψε, υπό την επήρεια αλκοόλ, στο σπίτι της, άρχισε να λογομαχεί μαζί της κλωτσώντας τις πόρτες.

«Το παιδί ξύπνησε και ξεκίνησε να κλαίει.

Πήγα στο κρεβατάκι του και το πήρα αγκαλιά και τότε η κατηγορούμενη ήρθε και το χτύπησε με δύναμη στο πρόσωπο, τουλάχιστον δύο φορές», κατέθεσε η μάρτυρας που κατόπιν αυτών κάλεσε την Αστυνομία.

Όπως κατέθεσαν οι αστυνομικοί που κλήθηκαν στο σημείο, η γυναίκα ήταν επιθετική όταν μπήκαν στο διαμέρισμα και αντιστάθηκε στη σύλληψή της, ενώ τους εξύβρισε και τους πέταξε ένα βάζο.

Από τις Αρχές διατάχθηκε ιατροδικαστική εξέταση που πιστοποίησε τραύματα στο πρόσωπο του βρέφους.

Στην απολογία της, η 36χρονη, η οποία έχει ένα ακόμη μεγαλύτερο παιδί, αρνήθηκε ότι άσκησε βία στο βρέφος, όπως επίσης ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ.

«Γυρίζοντας από τη δουλειά πήρα το μωρό στα χέρια μου» είπε, δηλώντας άγνοια για τα διαπιστωμένα τραύματα.

«Δεν ξέρω εάν έγιναν από το τάισμα ή εάν χτύπησε. Το μωρό το άφησα μια χαρά όταν έφυγα», είπε, ενώ κατηγόρησε την νταντά ότι την κατήγγειλε εκδικητικά διότι ήθελε περισσότερα χρήματα.

 Η ιατροδικαστική εξέταση πιστοποίησε τραύματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσον αφορά τους ισχυρισμούς των αστυνομικών απολογήθηκε ότι τους πέταξε μία φρουτιέρα, αντιδρώντας με αυτόν τον τρόπο για να αποφύγει τη σύλληψη επειδή δεν είχε πού να αφήσει τα παιδιά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.