Τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησαν οι γονείς του 14χρονου που έπεσε από οικοδομή στη Θεσσαλονίκη, υποστηρίζοντας ότι το παιδί πήγε για βόλτα στο κτίριο και ότι δεν έκανε παρκούρ, καθώς «δεν είναι αθλητικός τύπος».

«Ο γιος μου πήγε σε αυτή την οικοδομή μαζί με άλλους 2-3 φίλους του για βόλτα. Δεν πήγε για να κάνει παρκούρ που έχουν πει. Πήγε να περπατήσει. Δεν είναι αθλητικός τύπος, δεν μπορεί να κάνει τέτοια πράγματα. Ούτε παρκούρ έκανε, ούτε δέχτηκε κάποια πρόκληση», είπε ο πατέρας του παιδιού.

«Στο σημείο υπήρχε ένα πλεξιγκλάς που δεν ήταν σωστή η κατασκευή του και πάνω του είχε χώματα και δεν φαινόταν καλά. Δεν το είδε και έπεσε μέσα. Ευτυχώς, το έδαφος ήταν καθαρό, δεν είχε αντικείμενα και δεν χτύπησε πιο σοβαρά το κεφάλι του», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έπειτα, η μητέρα του εφήβου είπε ότι «είμαστε διαλυμένοι. Δεν με χωράει το σπίτι μου, θέλω να είμαι εδώ στο παιδί μου. Πριν γίνει το κακό με είχε πάρει τηλέφωνο. Μου λέει: “μαμά είμαι έξω για βόλτα, δεν θα αργήσω” και μετά μάθαμε τι έγινε. Το παιδί μου δεν έχει σχέση με παρκούρ. Δεν μπορώ να φανταστώ τι μπορεί να έγινε. Ευχαριστώ πολύ όλο τον κόσμο για τη συμπαράσταση. Το μόνο που θέλω είναι να γίνει καλά».