ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δεν ξέρω ποιος θα κερδίσει στις αμερικανικές εκλογές αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι μόνο ο Τραμπ μπορεί να σώσει το δολάριο ως νόμισμα...
prodeals

Θεσσαλονίκη: Ο σκύλος «πρόδωσε» τον ιδιοκτήτη του που διέπραξε 15 ληστείες

Η «λεία» τους φαίνεται να ξεπέρασε τις 3500 ευρώ

Θεσσαλονίκη: Ο σκύλος «πρόδωσε» τον ιδιοκτήτη του που διέπραξε 15 ληστείες

Σκύλος φαίνεται να «πρόδωσε» τον ιδιοκτήτη του, αποκαλύπτοντας την εγκληματική του δράση. Πρόκειται για ένα σκυλί ράτσας τσόου – τσόου, το οποίο ο 31 ετών ιδιοκτήτης φαίνεται να είχε μαζί του, όταν αποπειράθηκε να ληστέψει κατάστημα στη Θεσσαλονίκη.

Οι περιγραφές αυτοπτών μαρτύρων και τα χαρακτηριστικά στοιχεία του ζώου αξιοποιήθηκαν, ανάμεσα σε άλλα στοιχεία, από την αστυνομία, που ερευνούσαν τον τελευταίο καιρό τους δράστες πανομοιότυπων ληστειών. Σε αυτές τις συνθήκες, κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τόσο τον ίδιο όσο και τον 40χρονο συνεργό του, οδηγώντας τους στη Δικαιοσύνη.

Απειλούσαν τα θύματά τους με σύριγγες

Σύμφωνα με τη δικογραφία, το συγκεκριμένο δίδυμο φέρεται να διέπραξε από τον περασμένο Απρίλιο 15 ληστείες, τετελεσμένες και σε απόπειρα, «χτυπώντας» κυρίως καταστήματα σε περιοχές της ανατολικής Θεσσαλονίκης. Οι δράστες είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους και ανάλογα με την περίπτωση, απειλούσαν τα θύματά τους είτε με σύριγγες είτε με μαχαίρι, όπως αναφέρεται στη δικογραφία. Η «λεία» τους φαίνεται να ξεπέρασε τις 3500 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σήμερα οδηγήθηκαν στον ανακριτή, ενώπιον του οποίου απολογήθηκαν, ενώ με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι και πήραν τον δρόμο για τη φυλακή. Οι ίδιοι επικαλέστηκαν την τοξικομανία τους για να δικαιολογήσουν τις πράξεις τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.