ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στέφανε όλα καλά: Κάνε δικό σου κόμμα!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Θεσσαλονίκη: Οδηγός ταξί δέχθηκε επίθεση με αιχμηρό αντικείμενο από άνδρα

Το περιστατικό συνέβη στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου, στην περιοχή της Νεάπολης

Θεσσαλονίκη: Οδηγός ταξί δέχθηκε επίθεση με αιχμηρό αντικείμενο από άνδρα

Το πρωί του Σαββάτου (31/8), ένας 55χρονος οδηγός ταξί στη Θεσσαλονίκη, δέχθηκε επίθεση με αιχμηρό αντικείμενο από περαστικό.

Το περιστατικό συνέβη στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου, στην περιοχή της Νεάπολης.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο άνδρας που βρισκόταν σε κοντινό πάρκο πέταξε (πιθανώς έχοντας καταναλώσει αλκοόλ) γυάλινο μπουκάλι προς το ταξί το οποίο βρισκόταν σε χώρο στάθμευσης.

Ο 55χρονος οδηγός ταξί, που βρισκόταν εντός του οχήματος, βγήκε έξω και τότε ο δράστης του επιτέθηκε με αιχμηρό αντικείμενο, τραυματίζοντάς τον.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 55χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, ενώ ο δράστης αναζητείται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.