ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ειδικό ρόλο «κατευνασμού» των βουλευτών της ΝΔ αναλαμβάνει η Ντόρα...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Θεσσαλονίκη: Παρέα ανηλίκων ξυλοκόπησε 17χρονο και τον ανάγκασε να παραδεχθεί σε βίντεο υποτιθέμενο βιασμό 14χρονη

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Κυριακής στην περιοχή του πρώην Νοσοκομείου «Παναγία»

Θεσσαλονίκη: Παρέα ανηλίκων ξυλοκόπησε 17χρονο και τον ανάγκασε να παραδεχθεί σε βίντεο υποτιθέμενο βιασμό 14χρονη

Ένας 17χρονος κατήγγειλε στις Αρχές ότι έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από παρέα ανηλίκων στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, οι οποίοι τον ανάγκασαν να παραδεχθεί ότι βίασε μία 14χρονη και κατέγραψαν τις πράξεις τους με κινητό.

Το περιστατικό, σύμφωνα με την καταγγελία του παθόντα, συνέβη το βράδυ της Κυριακής στην περιοχή του πρώην Νοσοκομείου «Παναγία».

Οι δράστες φαίνεται να παρέσυραν στο σημείο τον παθόντα, όταν μία 15χρονη, γνωστή της 14χρονης, συνεννοήθηκε μέσω social media να συναντηθούν σε πάρκο της περιοχής.

Καθώς ο 17χρονος βάδιζε με την 15χρονη, τους προσέγγισε μία παρέα πέντε νεαρών ατόμων. Με χρήση βίας και απειλών οι δράστες τον ανάγκασαν να παραδεχθεί ότι βίασε την 14χρονη καταγράφοντας με κινητό τηλέφωνο την «ομολογία» του υποτιθέμενου βιασμού.

Οι δράστες τράπηκαν σε φυγή όταν από το σημείο πέρασε περιπολικό της Αστυνομίας. Αφού, ο παθών κατήγγειλε το συμβάν ξεκίνησαν αναζητήσεις που οδήγησαν στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων, μεταξύ αυτών δύο 17χρονοι, η 15χρονη κι ένας 18χρονος.

Οι ανήλικοι αφέθηκαν ελεύθεροι, σε αντίθεση με τον 18χρονο που παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.

Στην υπόθεση εμπλέκονται δύο ακόμη άτομα, άγνωστων στοιχείων ταυτότητας. Ο κατηγορούμενος που οδηγήθηκε στο αυτόφωρο διώκεται για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά αδύναμων προσώπων, κατά συναυτουργία, και παράνομη βία.

Για τους ανήλικους η δικογραφία διαχωρίστηκε και η δίωξη αφορά τα ίδια αδικήματα και επιπλέον για παραβίαση προσωπικών δεδομένων (κατά περίπτωση).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.