ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτή η «αντιπυρική ετοιμότητα» της κυβέρνησης, πόσους νεκρούς θα στοιχίσει ακόμα;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Θεσσαλονίκη: Πατέρας καταγγέλλει το bullying που δέχεται επί χρόνια ο 14χρονος γιος του – Μαθητές επιτέθηκαν και στη μητέρα του

Ο 14χρονος δέχθηκε επίθεση από μαθητές του σχολείου στην τουαλέτα

Θεσσαλονίκη: Πατέρας καταγγέλλει το bullying που δέχεται επί χρόνια ο 14χρονος γιος του – Μαθητές επιτέθηκαν και στη μητέρα του

Ένας πατέρας αποκάλυψε το bullying που υπέστη ο 14χρονος γιος του στο 1ο Γυμνάσιο στην Τούμπα, στη Θεσσαλονίκη.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Status FM, ο πατέρας είπε πως ο 14χρονος δέχεται επιθέσεις από το Δημοτικό και ακόμα και σήμερα στο Γυμνάσιο.

Μάλιστα, περιέγραψε πρόσφατο περιστατικό, κατά το οποίο ο 14χρονος δέχθηκε επίθεση από μαθητές του σχολείου στην τουαλέτα, δύο 14χρονους και έναν 15χρονο.

«Ο ένας κρατούσε την πόρτα, ο δεύτερος βιντεοσκοπούσε και ο τρίτος κρατούσε τσίλιες», ανέφερε.

Ο ίδιος κατήγγειλε πως η μητέρα του παιδιού δέχτηκε μπουνιές από μαθήτρια την περασμένη Παρασκευή, ενώ τόνισε ότι μαθητές τον έβριζαν και τον αποκαλούσαν «ρουφιάνο και μπατσόφιλο».

Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα είπε, οι γονείς έκαναν καταγγελίες και στο σχολείο και στη διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, αλλά δεν έγινε κάτι. «Πήραν αποβολή αλλά δεν άλλαξαν σχολικό περιβάλλον», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο πατέρας του 14χρονου ανέφερε ότι φοβάται για βεντέτα σε βάρος του ίδιου και του παιδιού του, ενώ, όπως ανέφερε, έχει ήδη ξεκινήσει διαδικασίες για να κινηθεί νομικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.