ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Θεσσαλονίκη: Ποινή φυλάκισης 1 έτους στον 33χρονο που βούτηξε το κεφάλι γάτας σε ποτήρι με μπύρα – «Αγαπάω τα ζώα»

Του επιβλήθηκε το διοικητικό πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ

Θεσσαλονίκη: Ποινή φυλάκισης 1 έτους στον 33χρονο που βούτηξε το κεφάλι γάτας σε ποτήρι με μπύρα – «Αγαπάω τα ζώα»

Το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, επέβαλε ποινή φυλάκισης 1 έτους στον 33χρονο που βούτηξε το κεφάλι μίας αδέσποτης γάτας σε ποτήρι με μπύρα.

Ο κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος για κακοποίηση ζώου και αποφασίστηκε η ποινή του να ανασταλεί επί τριετία.

Σημειώνεται ότι μετά τη σύλληψή του του επιβλήθηκε το διοικητικό πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ, όπως προβλέπεται σε τέτοιες περιπτώσεις.

Η καταγγελία για το περιστατικό κακοποίησης έγινε το βράδυ Τετάρτης από νεαρό που καθόταν με την παρέα του σε καφετέρια των Αμπελοκήπων, ενώ μετά την καταγγελία ο 33χρονος προσήλθε αυτοβούλως στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και με εντολή εισαγγελέα συνελήφθη.

Αυτόπτης μάρτυρας κατέθεσε στο δικαστήριο ότι έσωσαν το γατάκι από τα χέρια του 33χρονου καθώς όταν το πήρα μύριζε αλκοόλ και έτσι αντιλήφθηκαν τι είχε συμβεί.

Στην απολογία του ο κατηγορούμενος παραδέχθηκε ότι έδωσε μπύρα στο άτυχο γατάκι και ύστερα τον κυνηγούσαν περίοικοι για να πάρουν το άτυχο ζώο.

«Αγαπάω και φροντίζω τα ζώα, ήταν χαζομάρα μου, δεν έχω κάνει ποτέ κακό σε κανέναν» είπε.

Ο εισαγγελέας της έδρας πρότεινε την ενοχή του για την πράξη που κατηγορείται, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «πραγματικά εκπλήσσομαι για το που μπορεί να φτάσει η φαντασία ενός ανθρώπου για την βάναυση κακοποίηση ενός ζώου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται ότι το δικαστήριο δε δέχτηκε τον ισχυρισμό ότι ο 33χρονος έδρασε έχοντας μειωμένο καταλογισμό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.